Üzemeltető: Blogger.

#11 Instamix - November


Novemberben sem maradhat el az instamix, amiben a hónap instagram-ra került képeit összegzem, egy-egy plusz gondolattal. Ebben a hónapban nem voltam túl produktív sem a képek készítése tekintetében, sem pedig a bejegyzések és videók készítésében. Decemberben reményeim szerint nem így lesz, bár jön a vizsgaidőszak, de nagyon sok ötletem van, remélem több karácsonyi témájú videót is tudok majd készíteni, és a karácsonyi szünetben is majd előre tudok készülni a januárra. Addig is lássuk azt a kevés képet, amit a hónapban lőttem!


#bloggerlife #makeup #selfie #outfitoftheday

 
 

1 Manapság ezeket használom legtöbbször a napi sminkem elkészítéséhez // 2 Selfie videózás előtt // 3-4 Mozizós outfit részletek

#yummy #tea #coffee

 
 

1-2 Teljesen teakattant lettem! // 3 Anya szülinapi vacsijáról // 4 Mézeskalács latte, nagyon aranyos kis mézi dísszel a tejszínhab tetején. A háttérben látható áfonyás muffin is nagyon finom volt!

#perfume #bestshampoo&conditioner #xmasgirland

 

1 DM parfümtalálkozón jártam, ahol sok isteni parfümöt próbálhattam ki. // 2 Már írtam róluk bejegyzést, de nem győzöm elégszer elmondani mennyire jó ez a sampon és balzsam. // 3 Holnap december és még egyáltalán nincs karácsonyi hangulatom. Hogy lehet ez?! Lehet, mert ritkán voltam boltban, már mindenhol ilyen és ehhez hasonló mindenféle karácsonyi dologgal találkozni, és lehetetlen elkerülni a karácsonyi hangulatot. 




3 megjegyzés