Üzemeltető: Blogger.

Mini Rossmann Haul

Tegnap beugrottam a Rossmannba, mert láttam, hogy minimum 25% van a Lovely termékekre (még május 2-ig) és gondoltam megnézem van-e filces tusuk, mert azért reggelente gyorsabb és kényelmesebb vele tusvonalat húzni, mint a zselésekkel. Hát sajnos a márkának nem volt filces tusa, viszont ha már ott voltam, akkor gondoltam körülnézek és naná, hogy találtam pár dolgot, aminek nem tudtam ellenállni. Végül  lett filces tusom is és még Lovely termékeket is vettem. Nem szabad a drogériák közelébe sem mennem.


Míg két leányzó teljesen elfoglalta a Lovely pultot, addig körülnézek a többi pultnál és megakadt a szemem a leakciózott termékek között a Rimmel Hydra Renew rúzsokon. Úgy tűnik felváltották őket a pultokon a Moisture Renew rúzsok, így most mind leakciózzák és már nem is lesznek kaphatóak. Emlékeztem, régen jókat olvastam róla, így átnéztem a kosárkát, szinte minden árnyalatból volt még minimum egy. Elsőként a rózsaszínes Oxford St. Fuchsia maradt a kezemben, maga a szín megtetszett és nem igazán vannak világosabb árnyalatú rózsaszíneim, illetve nagyon rémlett a neve, szerintem már kinéztem netes swatchok alapján régebben. A másik választásom a Coral chic lett, ami egy visszafogottabb barnás narancsos korall, igazi hétköznapi árnyalatnak tűnik.
Ár: 849 Ft



Csakúgy, mint a bronzosítóvásárlásnál most is csalódottan vettem tudomásul a sminkmárkák pultjai előtt, hogy kevés márkának van filces tusa vagy ha van is nálunk bizony nem kapható. Az Essence-nek ezzel szemben ötféle filces tusis van ( I love smokey jumbo szemkihúzó toll, superfine, 2in1, vízálló és sima), így lehet válogatni. Az én választásom a jelenlegi szortimentfrissítéskor bejött vízálló darabra esett, mert már régebben volt egy Essence filces tusom - azóta azt kivonták a forgalomból - és azzal az volt a baj, hogy könnyen elkenődött, nem bírta ki egész nap, persze nem hibáztatom hiszen rejtett zsíros szemhéj van. 
Ár: 949 Ft



A Lovely nem rég egy nagyon szép nyárias trendkiadással jött ki, Holidays néven. A trendkiadáson belül pedig a lakkok még három csoportba vannak osztva: Ibiza - neon homoklakkok, Rio - óriás glitteres lakkok és St. Ropez - szaténfényű pasztell árnyalatok. Rajtuk kívül egy mentazöld tus és egy szempillaspirál tagja a trendkiadásnak. Tegnap, mikor a Rossmanban jártam szinte érintetlen volt a pult. Legjobban a St. Tropez körömlakkok tetszettek, konkrétan mind a három. Ott filóztam a pult előtt, hogy melyik legyen, mindet a kezembe vettem végül a világoskék (Nr.2) árnyalat lett a befutó.
Ár: 486 Ft


Habár a trendkiadás menta tusa is nagyon csábító volt, végül mivel úgy gondoltam nem használtam volna igazán ki a Lovely Glossy fekete tust hoztam el, picit ráuntam a tégelyes tusokra és szeretnék kísérletezni, ezért vettem most két különbözőféle tust is.
Ár: 449 Ft


Ti vettetek mostanában valamit?
Puszi,
Nóra

8 megjegyzés

  1. De szép a 130as Rimmel rúzs! Nálunk már elég kevés volt ezekből a rúzsokból, mire eljutottam a Rossmannba. Na de én is vettem Lovely lakkot, hármat is :) A neon narancsos és a rózsaszín homoklakkot, és az ezüstös rózsaszínes Rio csillámos lakkot. Nézegettem ezeket a selyemlakkokat is, de féltem, hogy nagyon gyöngyházas hatásuk van felkenve, azt meg kifejezetten utálom, de persze mikor hazaértem, akkor láttam a neten pont a rózsaszínről tesztet és nagyon megtetszett :D Szóval még lesz egy köröm a Rossmannban :D Pedig azt hittem a Glamour napok után nem lesz szükség drogériás vásárlásokra :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kíváncsi leszek a lakkokra, amiket vettél! Én is azt hittem, hogy most nem fogok vásárolni, de nem jött össze :D Azért most már egy ideig nem megyek drogériákba.

      Törlés
  2. Milyen zselés tusaid vannak? Én most szeretnék venni egyet, és érdekelne a véleményed, hogy melyik vált be a legjobban :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Essence és Maybelline, írtam is róluk összehasonlító bejegyzést: http://beautysecretsfromnora.blogspot.hu/2013/10/essence-vs-maybelline-zseles-tusok.html Remélem segít a döntésben.

      Törlés
  3. Én most vettem meg a rózsaszín St. Ropez lakkot. :) Már a körmeimen van. Álomszép! Akarom a másik kettőt is. :D A 640-es Rimmel rúzst néztem nálunk is, de nem mertem megvenni, mert nem volt belőle bontott, a címkében meg nem bízok :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma kentem fel a lakkot, annyira szép a finishe! Én is gondolkozom, hogy beszerezzem-e a másik kettőt vagy legalább az egyiket.

      Törlés
    2. Teszel fel róla képet? :)

      Törlés
    3. Épp egy másik bejegyzést írok :D de akkor átteszem a képeket a fényképezőről és teszek fel, addig eldöntöm, hogy bejegyzést vagy egyelőre csak ide beszúrok egyet. :D

      Törlés