Üzemeltető: Blogger.

Első DM kedvencek doboz - Unboxing

Manapság egyre népszerűbbek az ilyen meglepetést tartalmazó zsákbamacska dobozkák és szerencsére Magyarországon is már egyre több elérhető. Eddig is erősen gondolkoztam, hogy elcsábuljak-e egy ilyen dobozkának, de amikor a DM bejelentette, hogy Magyarországra is behozza a kint (Németországban) már egy ideje lévő dobozkáját ,egyből tudtam, na most jött el az időm és mikor megkaptam egyáltalán nem csalódtam a dobozban. Hogy mik voltak benne, a véleményem és a bontogatós videót a tovább után megtaláljátok.


Amit a dobozokról tudni lehet, hogy negyedévente jön majd ki, a legközelebbi júliusban, pontos dátum egyelőre nincs. Szemfülesnek kell lenni és figyelni a DM Facebook oldalát ugyanis mindig csak 500 doboz van és a regisztrációra 24 óra áll rendelkezésre - de ha jól sejtem az az 500 hamarabb elfogy. Regisztráció után egyből kapunk egy e-mailt, amiben véglegesítenünk kell a regisztrációt, majd várni, hogy benne voltunk-e az 500-ban, aki megveheti a dobozt. A mostani alkalommal az értesítő e-mailt 2 nappal a regisztráció után küldték, majd kb. 1,5 hétre rá jött az e-mail, hogy a doboz átvehető. Ahogyan láttam sok félreértés volt abból, hogy most akkor ez ingyenes, vagy az első 500-nak ingyenes, a többiek megvehetik vagy hogy is van ez. Ha esetleg még nem lenne valakinek tiszta: csak 500 doboz van, gyorsnak kell lenni, hogy benne legyünk az első 500 regisztrálóban és akik benne vannak azok vehetik meg a dobozt 2990Ft-ért, amiért a mostani tartalmát látva teljesen megéri, sőt.... Lássuk is mi van benne! 


A doboz összesen öt terméket tartalmazott. A bontogatásról videót is készítettem, ezt a bejegyzés végén láthatjátok, de gondoltam itt is írok pár dolgot a termékekről.

Gliss Kurr Million Gloss Crystal Oil hajolaj:
Gliss Kurr Million Gloss Crystal Oil hajolaj koncentrált Gloss-Elixirrel a csillámló ragyogásért és millió fényvisszaverődésért. Fakó, élettelen hajra. 
Nagyon megörültem neki, mikor a csomagban megláttam, mert mindig is szerettem a hajolajokat, mert remekül táplálják a hajat és a Gliss Kurr ezen a termékcsaládja nagyon megtetszett, emellett pont kerestem is valamit, ami élettelibbé, fényesebbé varázsolja a hajam. Nagyon kíváncsian várom hogyan teljesít majd.
Ár: 2499 Ft

Vadenecum Pro Vitamin Repair fogrém:
Folyékony zománctechnológiájának köszönhetően segít javítani a fogak mikro hibáit.* Természetes regenerálódással az erős és egészséges fogakért és fogínyért.
* A formula tartalmazza a zománc építőelemeit.
Habár már van egy jól bevált fogkrémem, amit újra és újra veszek, azért el fog fogyni.
Ár: 489 Ft

Alverde "Stadtgeflüster" tusfürdő: 
A bio-fair gazdálkodásból származó nádcukrot tartalmazó receptúra gyengéden és alaposan megtisztítja a bőrt anélkül, hogy kiszárítaná azt. A bergamott és narancsolaj pezsdítően friss illata életre kelti az érzékeket.
Imádom az Alverde termékeit, mert eddig minden, amit próbáltam bevált és emellett még az összetevői is szuperek. Ugyan tusfürdőt még nem próbáltam a márkától, de nem hinném, hogy most fogok csalódni. Az illata pedig isteni, olyan, mint a citromos túrótorta. 
Ár: 499 Ft

Scholl Velvet Smooth elektromos lábápoló készülék:
Az első elektromos készülék a Scholl-tól, ami néhány perc alatt hatékonyan eltávolítja a bőrkeményedést, és felszínre hozza a természetes bőrt. Az ergonomikusan kialakított markolat és a cserélhető fej biztosítja a kényelmes és praktikus használatot.
Ezen nagyon meglepődtem, hogy a dobozban van, nem gondoltam volna, hogy egy ilyen drága terméket beletesznek. Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy hogy válik be a kiszáradt sarkakra. Egyelőre (szerencsére) még nem tudom tesztelni, de nyáron biztos sor kerül majd rá. Remélem beválik és puha tappancsaim lesznek egész nyáron.
Ár: 12999 Ft

Nivea Zuhanyzás közbeni testápoló:
Ezt az innovációs testápolót kifejezetten a normál és száraz bőr ápolására fejlesztettük ki. Kakaóvajat tartalmaz, ami természetes antioxidáns, így védi, ápolja és bársonyossá teszi a bőrt. Hosszan tartó, kifinomult illatában a  kakaós-csokoládés jegyek és érzéki vanília dominál. 
Már kívánságlistás volt, de gondoltam várok nyárig, ugyanis nekem ekkor a rizikósabb a testápolózás. Kinek van kedve 30 fokban testápolót használni, csak leolvad rólunk az egész és egyáltalán nem kellemes érzés a bőrön, viszont a bőrünk igényli. Ez a termék ezt a gondom megoldja, illetve remek a lustábbaknak - lásd én -akik hébe-hóba kenik maguk testápolóval, vagy ha már baj van és kiszáradt a bőrük.
Ár: 1299 Ft




Nekem telitalálat ez a doboz! Elsőre egy dekorkozmetikumot hiányoltam belőle, de mikor jobban szemrevételeztem miket is kaptam már egyáltalán nem hiányzott. Legközelebb is biztos megpróbálok gyors lenni és benne lenni az 500-ban, hogy megvehessem. Tesztekkel, véleményekkel természetesen, majd folyamatosan jövök.
Nektek, hogy tetszik a doboz? Mi tetszik legjobban belőle? Megvette valaki közületek?
Puszi,
Nóra


4 megjegyzés

  1. Én teljesen lemaradtam róla, nem is tudtam, hogy van ilyen doboz, csak már amikor kikerültek a blogokra :D De nem bánom, hogy nem sikerült beszereznem. Jó dolgok vannak benne persze, de kb. mindegyikből van már egy itthon :) Nekem a Pixibox jobban bejön, amiben nem csak drogériás termékek vannak, és így ettől nekem kicsit az különlegesebb :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen az úgy nem jó, ha már olyan van benne, ami otthon is van. Legalábbis én nem örülnék, csak max, ha nagyon-nagyon szeretném azt a terméket. A Pixibox-on és bag-en rágódtam mióta, lehet most ezután azok közül is megrendelem az egyiket :D Még nem tudom...

      Törlés
  2. Remek ez a bejegyzés! :) Mikor jelenik meg a következő DM kedvencek doboz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Valamikor júliusban, szerintem pontos dátum még nincs.

      Törlés