Üzemeltető: Blogger.

Sleek Garden of Eden paletta


Akik facebookon vagy instagramon követnek láthatták, hogy hét elején érkezett meg a MakeUpPlázától a rendelésem. Ezúttal négy Sleek terméket, négy palettát rendeltem, minden másról sikeresen lebeszéltem magam (egyelőre). A paletták egyike egy hármas pirosítópaletta, a másik három pedig szemhéjpúderpaletta, közülük az egyik az Au Naturel, ami gyönyörű természetes árnyalatokat tartalmaz, a másik kettő pedig az új Garden of Eden. A második Garden of Eden-t nem magamnak, hanem nyereményjáték nyereményeként rendeltem, így egy szerencsés közületek megnyerheti. Az előző bejegyzésben megtaláltok minden információt a nyereményjátékról, illetve ott tudtok jelentkezni rá. A tesztekkel majd folyamatosan jövök, elsőként gondoltam bemutatom a nyereményt, a Garden of Eden palettát.

A paletta csomagolása ugyanolyan, mint a többi Sleek i-Divine palettáé. Gyártottak néhányat különlegesebb csomagolással is, promóciós képeken ezt láthatjátok, azonban a paletta nem limitált kiadás, hanem állandó tag. A dobozt kinyitva a szokásos matt fekete palettát találjuk, amiben azt nem kedvelem, hogy gyűjti az ujjlenyomatokat, de egyébként nagyon elegáns, könnyen nyitódó, de jól záródó palettáról van szó.





Felső sor - barna árnyalatok
Gates of Eden: fémes csillogású sötétebb arany szín
Eve's Kiss: rózsaszínes tónusú fémes csillogású  árnyalat, gyönyörűen mutat a belső szemzugban highlight-ként
Paradise on Earth: nagyon hasonlít az Eve's kiss árnyalathoz, csak ez egy kicsit barnásabb
Python: fémes csillogású csokoládébarna
Forbidden: matt taupe(szürkésbarna) arany csillámokkal
Flora: matt csokoládébarna (szinte ugyanaz az árnyalat mint a Python)

Alsó sor - zöld árnyalatok (kivéve Entwined)
Entwined: matt barna arany csillámokkal
Adam's Apple: matt almazöld
Fig: fémes csillogású almazöld
Evergreen: fémes csillogású zöld
Fauna: fémes csillogású zöld
Tree of life: matt sötétzöld

Pigmentáltság: A fémes árnyalatok (Gates of Eden, Eve's Kiss, Paradise on Earth, Python, Fig, Evergreen, Fauna) nagyon pigmentáltak, a képeken csak egy húzással láthatjátok őket. A két matt szín, amiben csillámok vannak (Forbidden, Entwined) már kevésbé pigmentáltak, de alappal semmi gond velük. A három matt árnyalat közül a két sötétebb (Flora, Tree of life) pigmentáltsága TÖKÉLETES! Azt hiszem ilyen jól pigmentált teljesen matt árnyalataim még nem voltak, meg is lepődtem a swatchok készítésénél. Bárcsak minden matt szemhéjpúder ilyen lenne! Sajnos ami a sötétebb matt árnyalatoknál sikerült, az nem sikerült a világos, harmadik matt színnél (Adam's Apple). A paletta leggyengébbje ebből a szempontból. Többszörös áthúzással lehetett csak olyan színt kifacsarni belőle, ami majd a képen is látszik. Alapért kiáltott ezért, alatta egyből ki is próbáltam az Etude House szemhéjalapozójával, hogy meglássam mit lehet belőle kihozni, ott csak egy réteget kentem fel. Láthatjátok alappal olyan egy réteg, mint alap nélkül sok. Kíváncsi leszek sminkben ez a szín hogy érvényesül.






Honnan? MUP
Ár: 2790 Ft

Eddig sminket még nem készítettem vele, de ami késik nem múlik. Biztos vagyok benne, hogy csakúgy, mint a Vintage Romance palettámmal, ezzel is több sminket láthattok majd. Valószínű, ha legközelebb rendelek sem tudom megállni, hogy legalább egy darab Sleek terméket ne tegyek a kosaramba, mert annyira megszerettem ezt a márkát. 
Nektek hogy tetszik ez a paletta? Melyik színek tetszenek legjobban? Vannak Sleek termékeitek, hogyan váltak be? Melyik termék tesztjét szeretnétek legközelebb látni, az Au Naturel-ét vagy a hármas pirosítópalettáét?
Puszi,
Nóra

8 megjegyzés

  1. Engem az Au Naturel tesztje érdekelne, mert én imádom, és érdekelne, hogy Téged is megnyer-e magának :-) Amúgy Sleek-rajongó vagyok, és szerencsére még nem nagyon kellett csalódnom a termékeikben :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor ő lesz a következő. :) Még nem tudtam swatcholni sem, de már nagyon kíváncsi vagyok!! Sleek <3

      Törlés
  2. Annyira tökéletes ez a paletta.A két kedvenc színem mostanság a barna és zöld :)
    Engem is az Au Naturel teszt érdekelne :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor ő lesz a következő, majd a jövőhéten valamikor :) Én eddig ritkán viseltem zöld szemsminket, de most bele vagyok bolondulva :D

      Törlés
  3. A felső sor színei nagyon tetszenek, a zöldesekkel még barátkoznom kell (nem tudom a zöld szememhez mennyire mutatnának jól)
    Az Au naturel engem is érdekelne, régebben azt vagy a Storm palettát szerettem volna, de végül a Storm mellett döntöttem :)

    VálaszTörlés
  4. Annyira szép ez a paletta, úgy örülök sikerült beszereznem. :) Remélem hamarosan készítesz vele sminket is. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképp lesz hamarosan, talán már a jövőhéten, smink :)

      Törlés