Üzemeltető: Blogger.

Sleek Au naturel paletta

A Garden of Eden palettánál többen is írtátok, hogy Au naturel paletta tesztjére vagytok legjobban kíváncsiak. A tegnapi Get Ready With Me videómban már láthattatok pár színt használat közben, most pedig hosszabban bemutatom ezt a palettát. Amikor elhatároztam, hogy ismét rendelni fogok a MUP honlapjáról - talán már említettem, hogy mennyire nehéz volt dönteni miket válasszak- ez a paletta volt az egyedüli biztos pont. Egyrészt azért, mert legjobban a barna, természetes árnyalatokat kedvelem és jöhetnek minden mennyiségben, másrészt pedig szerettem volna, ha több matt finishű szemhéjpúdert tudhatok magaménak. Sajnos a legtöbb palettában csak egy-kettő van, ebben viszont a tizenkét színből nyolc matt.



Másfél hete van meg, sokat még nem használtam, mert egyszerre mindkét új palettám (ez és Garden of Eden) igyekszem használni, tesztelgetni, egyikről sem megfeledkezni, de már pár használat után nagyon megszerettem és azt hiszem az egyik legtöbbet használt palettám lesz. 

A csomagolásól már nagyon nem ejtenék szót, mert ugyan azt tudom elmondani, amit az eddigiekről. Viszont van egy hatalmas problémám vele, ami az eddigiekkel nem volt, méghozzá az, hogy szörnyen nehezen nyílik ki, nem értem miért. Oké, hogy záródjon jól, de ne kelljen már feszítővassal neki esnem minden használat előtt, főleg reggeleken nem szeretnék ilyenekkel álmosan szórakozni. Azt hiszem, majd sosem csukom be teljesen, csak ha szállítom, vagy megpróbálok valamit kitalálni rá.







Felső sor:
Nougat: matt vanília (szinte fehér)
Nubuck: matt világos szürkésbarna
Cappucino: matt világos barna
Honeycomb: matt világos sárga
Toast: matt világos barack
Taupe: fémes csillogású pezsgőszín (nem értem miért Taupe a neve :D)

Alsó sor:
Conker: fémes csillogású burgundi, bordó (hasonló, mint a Metallic Pomegranate Maybelline Color Tattoo)
Moss: fémes csillogású barna
Bark: matt sötétbarna 
Mineral Earth: fémes csillogású sötétebb barna
Regal: matt fáradt lila
Noir: matt fekete

Pigmentáltság: A felső sor színei alá mindenképp kell szemhéjalapozó, mert anélkül nem igazán érvényesülnek, kivétel a nem matt árnyalat (Taupe). A képeken a Nougat árnyalat szinte nem is látszik, de ennek nagyon világos színe is az oka. Az alsó sor már alap nélkül is szuper, még a matt árnyalatok (Bark, Regal, Noir) is jól pigmentált.







Eddig legtöbbször úgy használtam, hogy egy világosabb matt színt tettem az egész mozgószemhéjamra, a mélyítővonalra az egyik barna került, a belső szemzugba pedig a Taupe. Ilyen, de másféle sminket is biztos láthattok majd a későbbiekben ezzel a palettával. Összességében szerintem hétköznapi természetes sminkekhez tökéletes paletta, de alkalmibb és bulizósabb sminkeket is lehet vele készíteni. Mindenképp ajánlom mindenkinek, suliba, munkahelyekre gyönyörű, de visszafogott sminkeket lehet vele készíteni. Azoknak pedig még inkább ajánlom, akik kedvelik a matt árnyalatokat.
Puszi,
Nóra

8 megjegyzés

  1. Nagyon szép ez a paletta, én is sokat gondolkodtam rajta, hogy megrendeljem e. De egyenlőre lemondtam róla, most négy Sleek palettám van, idén még az Oh So Special és a Matte V2 a kívánságlistás, na meg ha lesz még olyan limitélt kiadás, aminek nem tudok ellenállni.

    Nekem is van olyan, ami baromi nehezen nyílik ki, volt olyan, hogy letört tőle a körmöm. -.-

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Oh So Special nekem is kívánságlistás még és persze várom hátha lesz valami szupi limitált kiadás vagy új paletta.

      Törlés
  2. Én is kedvelem a barnásabb színeket- napközben munkába is azt használom (: (pedig a kedvenc színem a fekete (: )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én feketét ritkán használok, nem sokszor van olyan alkalom, ahová viselhetném.

      Törlés
  3. Annyira szeretem a matt barna, világosbarna színeket, minden nap ilyeneket használok! Legközelebb az Oh so specialt fogom megrendelni, de ez is listás darab! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tegnap egy fiú megdicsérte a sminkem, amikor ennek a barnáit használtam :D jól kikerekedett a szemem :D Majdnem az Oh so specialt rendeltem, de szerintem majd meg fogom később :))

      Törlés
  4. Nagyon jó kis paletta ez, egy időben állandóan a Taupe árnyalatot viseltem minden nap, az volt a kedvencem, viszont az enyémet is annyira nehéz kinyitni, hogy sokszor a kedvem is elmegy a használatától...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem szoktam teljesen becsukni, csak behajtom... Én a bark árnyalatról nem tudok leszakadni. :D

      Törlés