Üzemeltető: Blogger.

5+1 trend amit imádok és közel áll hozzám

Múltkor olyan trendeket, divatokat mutattam meg, amik tetszenek ugyan másokon, azonban tőlem eléggé távol állnak vagy nem érzem magam jól bennük, egyszerűen nem illenek hozzám. Most viszont olyanokat mutatok, amiket imádok, igazán közel állnak hozzám és az öltözködésemben visszatükröződnek.






1. Monochrome
Múltkor pakoltam a szekrényem és akkor jöttem rá, hogy szinte többségben vannak a fekete, fehér és szürke darabjaim a színesebbekkel szemben - kicsit meg is lepődtem ezen. A monochrome trend szerintem csodás: nagyon csinos összeállításokat lehet belőlük kihozni, mindenkinek jól állnak és minden alkalomra megfelelőek. Örök darabok.


2. Csipke
Nagyon szeretem a romantikus szetteket, ez ebből és a következő trendből is látszik. Szeretem a csipkés ruhákat, felsőket, szoknyákat - minden színben, habár  a képen látható válogatásomon és nem úgy tűnhet. Önmagunkban általában elegánsabb darabok, de hétköznapokra is tökéletesek, én ilyenkor szeretem egy kicsit hétköznapibbá tenni őket kiegészítőkkel, egyéb ruhadarabokkal. 


3. Virágminta
Itt is jöhet minden ruha, felső és szoknya is. Igazán nőies, romantikus darabok.


4. farmer farmerrel
Én igazi farmeres leányzó vagyok, leggyakrabban farmernadrágot hordok. Nyáron nagyon megtetszett ez a farmert farmerrel dolog, úgyhogy én bátran hordtam az ujjatlan farmer felsőm vagy épp a farmerkabátom farmer nadrággal. (Úgy érzem kicsit sokszor szerepel a farmer szó :D). Amire még nagyon vágyok és keresem a tökéleteset az az ing.


5. Peplum
Sokáig méregettem a peplumot és vacilláltam, hogy tetszik - nem tetszik. Végül akkor sikerült eldönteni, mikor felpróbáltam az első darabot, amit akkor nem vettem, meg mert nem tetszett egyben (a váll része és kivágása előnytelen volt), a peplum részébe viszont bele szerettem és elhatároztam tovább keresek és sikeresen is tettem. Nagyon fel tudja dobni az egyszerű felsőket vagy akár szoknyákat ez a kis részlet. Szintén nagyon nőies és szerintem elegánsak is. 


+1 Oversized
Már nyáron is odavoltam az oversized darabokért, akkor még a lenge pólókért, most pedig már a pulcsikért. Egyszerűen imádom ezeket a pulcsikat ebben a hidegben, főleg a jó puha és meleg darabokat!


Ti, hogy álltok ezekkel a trendekkel? Igazából én tényleg annyira szeretem őket és annyira nem is vagyok trendkövető, hogyha már nem lesznek divatosak is szeretni fogom mind. 
Puszi,
Nóra

4 megjegyzés

  1. Az oversized pulcsikat én is imádom, annyira jók legging-szel vagy farmerrel. A peplum tetszik, de nekem nem áll jól :S ha fogynék kicsit jó lenne :)
    A farmert farmerrel nekem kicsit meredek, csak az fér bele, hogy farmer nacit farmer kabáttal, de a többi nem igazán. A csipke elég távol áll tőlem, mindig a fehérneműkre asszociálok tőlük :D egy szép csipke ruhát is csak az ünnepekre tudok elképzelni. A monochrome az teljesen jó, szeretem én is, a virágminta hááát, néha jöhet néha nem, nálam ez nagyon hangulatfüggő. Egy nyári ruhám van, ami virágos, semmi másom nincs, ami ilyen mintás :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen mostanában alig akarok mást felvenni, mint egy oversized pulcsit farmerrel. :D
      Én nagyon szeretem a szép csipke fehérneműket is, annyira szép darabok vannak :)) de gondoltam azért azt nem írom oda :D

      Törlés
  2. Az oversized stílust én is szeretem! :) Annyira laza, mégis nőcis! :) A többivel még csak barátkozok! :P
    Nagyon jó kis poszt volt! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :)) Majd még tervezek pár hasonlót.

      Törlés