Üzemeltető: Blogger.

Elfogyott VI.


Miután már nagyon gyűltek a fürdőszobában az üres flakonok, és alig fértek el az újabbak, összeszedtem őket a sminktermékekkel együtt, és örömömre ismételten elfogyasztottam egy "bejegyzésnyi termékmennyiséget", így nem kell tovább őrizgetnem, pakolgatnom őket. A mostani alkalommal már minden tusfürdőmnél, samponomnál és sminktermékemnél időben kapcsoltam, és nem dobtam ki semmit. 

Tusfürdők közül az Yves Rocher Spicy vanilla tus- és habfürdője (bejegyzés róla itt)  a sok habfürdőzés miatt gyorsabban fogyott, mint általában nálam a tusfürdők szoktak. Kellemes illata az egész fürdőszobát belengte ilyenkor. A Balea Paradise Beach tusfürdő kakukktojás itt a tél közepén, már régebben elfogyott még az ősz vége fele, és mivel nyári kollekciós darab volt, így nem is kapható. Kellemes ananászos kókuszos, igazi trópusi illata volt, nem bánnám, ha nyáron visszahoznák. A Dove dezodorai a kedvenceim, szinte bármilyen illatban. Most épp az Original fogyott el, de egy sikertelen Alverde deo kísérlet után, épp a Beauty finisht szereztem be.

Az Yves Rocher Nutri-Repair sampon és balzsam kombinációt sokáig használtam (bejegyzés róluk itt). Néha kipróbáltam közben másokat, de aztán szinte mindig ezekhez tértem vissza, mert simává, puhává teszik a hajat miközben nagyon táplálóak is. A The Body Shop Rainforest Shine az ami miután elfogytak letaszította őket, ez még inkább mindentől "mentes", azaz ebben szulfát sincs, de biztos vagyok benne, hogy újravásárolom majd még ezeket is.

Kipróbáltam a L'Oreal Casting Sunkiss Jelly-t is, ami a haj világosítására való. Hidrogén-peroxidot tartalmaz, azonban a kaméliaolajnak köszönhetően nem roncsolja annyira a hajat. A hajam körül-belül háromnegyedére vittem fel, így három alkalomra volt elég. Nem világosított annyit amennyit szerettem volna, emiatt még szerintem veszek majd egy tubussal, mert ezen kívül teljesen bejött.


Két sminktermékemnek is a végére értem. A L'Oreal Super Liner So Couture filces tusról már rengetegszer írtam nektek, talán önálló bejegyzést még nem, de össze kéne már dobnom majd, mert mindig csak áradozok róla. Pár szóban: tartós, szép fekete vonalat húz, precíz és könnyű vele dolgozni.  Már újra is vásároltam. A Max Factor CC krém szintén gyakori visszatérő, ez már a második üres tubusom belőle, és nem is nagyon van a fejemben más alternatíva, amit most kipróbálnék helyette, ezért biztos újravásárolom hamarosan. 




Próbáltatok már ezen termékek közül valamit?

4 megjegyzés

  1. A balea tusit én is nagyon szerettem, dove dezodorokat anyukám használ mindig :)
    Az yves rocher sampon-balzsam kombó évekkel ezelőtt nálam is nagyon aratott :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én Dove szetteket sokszor kaptam ajándékba, ott szerettem meg a deot. Egyébként az én anyukám is ezt használja :)

      Törlés
  2. A Balea nyári illatai közül azt hiszem ezt pont nem vettem meg, túl töménynek éreztem magamhoz. Viszont a Max Factor CC krémjét most már biztos, hogy ki fogom próbálni, mert az eddigi CC-im annyira nem lettek kedvencek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Használat közben már volt volt annyira tömény pedig :))
      A Max Factor CC-t pedig tényleg próbáld ki, ez szerintem tetszeni fog.

      Törlés