Üzemeltető: Blogger.

Jollychic J.Home kedvencek


Holnap költözünk, így már elmondhatatlanul izgatott vagyok! A pakolás, csomagolás közben megírtam nektek ezt a bejegyzést, hiszen péntekenként ígértem ezeket a bejegyzéseket. A héten a JollyChic home részlegét néztem át részletesen, ami szerintem tele van szuper lakberendezési termékkel. Vannak köztük igazán borsos árúak is, azokat inkább kihagytam, és a pénztárcámhoz mérten válogattam. 

Csak úgy mint múltkor, most is gyűjtöttem díszpárnákat. Az oldalon szinte minden stílusú megtalálható. A kolibris az egyik kedvencem, annyira szépek a színei, szuperül mutatna a kinézett fehér keretes ágyban. A vízfestmény (watercolor) hatású párna pedig színeiben remekül illik hozzá. Mindenképpen szót kell ejtenem a Batman-es és Superman-es párnahuzatokról, mert annyira királyok! Ha valaki még nem tudná, imádom a szuperhősöket! Az oldalon található díszpárnákra érdemes figyelni, mert sokszor a huzat mellé párna is jár, ezért is magasabb az áruk, ami egyébként úgy, hogy a párnát is tartalmazza már teljesen rendben van. 

Imádom a kávét, így a kávés óra telitalálat! Több színben is kapható, nekem a fehér tetszett legjobban. A falra akasztható tároló praktikus, számlákat tennék bele szerintem, meg mindenféle apróságokat. 




Egy időben utáltam a művirágokat, ez azonban csak amiatt volt, hogy akkor akárhol láttam őket túl fényesek és borzalmasan mű kinézetűek voltak. Mostanra egyre több helyen látni igényesebb darabokat, így már kétfélém van is. A JollyChic-en a legtöbb művirág nagyon igényesnek tűnik a fotókon, igaz némelyiknek horror ára is van cserébe, viszont találtam kettőt, ami tetszik, és az ára sem uhhh, az egyik egy bazsarózsa-, a másik egy boglárkacsokor.

A konyhába való dolgok között is nézelődtem. Találtam is egy szép fehér téglalap alakú mintás tálszettet, illetve hasonló stílusú mintával ellátott poharakat. Utóbbi rózsaszínben, kékben, zöldben és narancssárgában kapható. Egy videómban említettem a Mason jar-t, ez sem maradhatott le a mostani listáról. 



virágos párna / barna párna / tálak / kék pohár / rózsaszín pohár / boglárka művirág / Mason glass

Mr. és Mrs-es fürdőszobaszőnyeg, bajuszos pohár, szuperhősös párnák... mind annyira jópofa! A retro In the Sky feliratos bögre is nagyon megtetszett, illetve a szívószálas üvegpohár (?).



Egy külön képet vágtam össze szennyes tartókból, mert annyira aranyos mintásak és jópofák rendelhetők az oldalról. A kedvencem a felső sor bal első a mintája miatt, illetve a jobbra egyel mellette lévő, amelyen a mosás szabályait olvashatjuk. Az elsőben az is tetszik, hogy összehúzható a teteje, míg a másiknak sajnos nincs is.

szennyestartók: horgonyos / mintás / laundry rules / bálnás / sport,socks,white

Mik tetszenek legjobban?

4 megjegyzés

  1. Nemsokára összeköltözök a párommal, ìgy én is átrendezésbe és egy kis felújításba fogtam. Elsőre egy kis hangulat teremtéshez csak itthoni dolgokat használtam fel, teljesen újszerűen. Pl piros pupa ajándék táska mint dvd és csekk tároló. A kidobásra ítélt törölközőkből lesznek a díszpárnák, amik szuperül illeszkednek a dizájnhoz amit kitaláltam...úgyhogy elsőre fillérekbből lett egy szuper kis hangulatos sarok, ahol alszunk... párom meg is lepődött, nagyon tezszik neki. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a törölközős díszpárna nem hangzik rosszul!

      Törlés
    2. Ugye?! :D Azóta kitaláltam, hogy a konyhába meg az új Ikeás konyharuhákból fogom csinálni az ülőpárnákat, és a terítőt. Már ha élőben is tetszik. Én inkább a különleges szövött anyagokat részesítem előnyben. Volt már nyomott mintás anyagom is terítőnek, párnának, de valahogy azokkal nem érzek ilyen kapcsolatot,..

      Törlés
    3. Nincsenek képek valahol róluk? Kíváncsi lennék :))

      Törlés