Üzemeltető: Blogger.

Pupa haul


Múlthéten a Nyugatiban kellett várakoznom a vonatindulásig, és eszembe jutott, hogy betérhetnék a pár hónapja nyílt Pupába a Westendben. Volt elképzelésem, hogy miket szeretnék kipróbálni, miket szeretnék élőben megnézni, de végül hosszasan nézelődés után pár más termék is becsusszant a kosaramba. 

A krémes szemhéjfestékek már előre nagyon érdekeltek, mert a Maybelline Color Tattoo-k is nagy kedvenceim, de azok között már nincs olyan árnyalat, amit szeretnék.  A Pupa kínálatában 12 fényes csillámos és 6 matt krémes szemhéjfesték található meg, így szerintem mindenki talál magának kedvére valót, nem is egyet. Egy csillámos világosabb árnyalatot szerettem volna, az összes swatcholása után pedig a 100 Champagne árnyalatra esett a választásom, ami egy nagyon szép aranyos pezsgős szín, a világosabbak közül a legmelegebb árnyalat. Annyit már elárulok róla, hogy egyszerűen imádom, de hamarosan majd tesztben is beszámolok róla.

A körömlakkokkal is szemeztem, óriási a kínálat. A választottam egy leakciózott lila szálas fedőlakk. Még nem próbáltam ki, de kíváncsi leszek hogyan mutat majd a körmökön.


Utolsóként egy szempillaspirált szerettem volna vásárolni. Miután mindet megnéztem, elolvasgattam melyik mire való, a választásom a Diva's Lashes spirálra esett, ami szuper dúsítást és nevéhez híven dívás tekintetet ígér. Szerencsétlenségemre pont elfogyott a fekete árnyalat, de gondoltam megkérdezem az amúgy nagyon kedves eladólányokat, nincs-e raktáron. A lány ekkor mutatta ezt a szettet, amiben a spirál mellett egy mini multiplay hármas hatású fekete szemceruza kap helyet egy aranyos neszesszerben, ráadásul az akciónak köszönhetően körülbelül csak pár száz forinttal drágábban, mint a spirál egymagában. Így végül a szerencsétlenségem óriási mázli lett ugyanis nagyon örülök, hogy ez a szemceruza is az enyém lett ebben a csomagban.


Nagyon sok akció van éppen, érdemes benézni. Az általam vásárolt termékek közül is mind éppen akciós (volt). A krémes szemhéjfesték 2590 Ft-ról volt 1810 Ft-ra leakciózva, és a honlap szerint még mindig tart az akció, a körömlakk 1250 Ft-ról 875 Ft-ra, a Diva's Kit pedig 2590 Ft-ról 1943 Ft-ra.

Örülök, hogy kipróbáltam a márka termékeit, mostanra mind a napi sminkelésem részévé vált. Amennyire beváltak biztos nem az utolsó Pupa termékeim. Láthattok majd velük sminket, de külön tesztet is tervezek írni.

Melyik termékről látnátok elsőként tesztet?
Használtatok már valamit a Pupától?

6 megjegyzés

  1. Klassz dolgokat szereztél be. :) Én a spirálra vagyok kíváncsi. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a hétvégén már olvashatsz is róla! :))

      Törlés
  2. Azt a körömlakkot én is kinéztem, de végül egy ugyanilyen, csak világoskékre esett a választásom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is tetszett a kék is, pont előttem kente fel egy lány az ujjára, viszont győzött a lila :)

      Törlés
  3. Azok a krémes szemhéjfestékek nekem is régóta birizgálják a fantáziámat, kíváncsian várom a tesztet! :)

    VálaszTörlés