Üzemeltető: Blogger.

NOTD - Pastel Cavalcade


Nem tudok szabadulni az Essence sárga lakkjától. A mostani manikűrben pasztellárnyalatokkal, kékkel, zölddel, rózsaszínnel és lilával párosítottam. Az elkészítése nagyon egyszerű volt, egy szivaccsal végighúztam minden színt a sárga alapon. A végeredmény szerintem olyan lett, mintha zsírkrétával rajzoltam volna a körmeimre.




Hogy tetszik?

5 megjegyzés

  1. tényleg olyan mintha zsírkrétával csináltad volna :D nagyon tetszik

    VálaszTörlés
  2. A múltkori posztod erről az essence lakkról"belekergetett" egy vásárlásba, így a napokban én is tettem egy látogatást a Rossmannban (egy mini haul bejegyzést gyorsan írtam is ennek örömére ma :D ). Annyira tetszik ez a pasztell sárga lakk, örülök, hogy írtál róla! Van két Rimmel 60 seconds Rita Ora kollekciós pasztell színű lakkom (egy nagyon halvány rózsaszín és egy menta zöld), úgy gondoltam, hogy majd azokkal kombinálom (tipikus fagyi színek <3 ). Egyébként nagyon tetszik a fotókon látható megoldás, igazán vidám. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!
      Meg is nézem a haul bejegyzésed! Örülök, hogy még találtál belőle :)
      A körmeimen itt több Rimmel (igaz nem Rita Ora) lakk is van, a zöld, kék és lila is az. Azt a rózsaszínt most hogy mondod be kell majd szereznem! :D

      Törlés