Üzemeltető: Blogger.

Legújabb rúzsszerelem: Maybelline Color Whisper 430 Coral Ambition


Már nagyon régóta nézegettem a Maybelline Color Whisper rúzsokat neten, mint elérhetőbb alternatíva a Revlon Lip Butter-ökre, és mindig szomorkodtam egy sort, hogy pont ez a rúzskollekció nem kapható nálunk itthon a drogériákban. El is határoztam, hogyha olyan helyről rendelek majd ahol kaphatók, akkor bizony egy a virtuális kosaramban fog landolni. Magyarországon két webshop ugrik így be hirtelen, ahol kaphatók,  az iparfumeria.hu és az emag.hu, külföldi így hirtelen nem ugrik be, de az ebay-en tuti kaphatók, hiszen ott szinte minden kapható. Az enyém az iparfumeria-s rendeléssel érkezett (bejegyzés itt), ahol elég kedvező áron kapható. Amióta megérkezett szinte csak ezt használom, egyszerűen imádom!


Csomagolásra hasonló, mint a többi Maybelline rúzs, ugyanakkor vékonyabb, illetve a rúzs formája is másabb. Nekem ez a csomagolás jobban tetszik, mert jobban kézre áll a rúzsozáshoz ez a belső rúzstok (nem tudom van-e valami konkrét elnevezés erre a részre). A vékonyabb csomagolás azonban kevesebb terméket is rejt. Összehasonlításképp míg egy Maybelline Color Sensational rúzs 4,2 g terméket tartalmaz, addig a Color Whisper 3 g-ot. Ezt egy picit sajnálom, mert hihetetlen szép ez a rúzs és tudom sokat fogom használni, ráadásul mivel egy rétegben nem annyira pigmentált az ajkakon, mint szeretném gyorsabban is fogy majd.


A Maybelline Color Whisper rúzsok összesen 20 árnyalatban kaphatók elég változatos, gyönyörű színekben, nehéz választani közülük. Most egy szép világosabb árnyalatot szerettem volna, ami a hétköznapokon is bátran viselhető,de mégis különleges, így esett a választásom a 430 Coral Ambition árnyalatra. A szín leírásával inkább nem bajlódnék, nehezemre is esne, viszont a képek csodásan visszaadják milyen is a valóságban. Aminek örülök, hogy tényleg egy különleges szín, drogériákban hasonlóval emlékeim szerint még nem is találkoztam, ha találkoztam volna, már a polcomon csücsülne.




Állagra inkább zselés, mint krémes, de nagyon kellemes és könnyű viselet nyújt az ajkakon akár egész nap. Nem szárítja az ajkakat, ugyanakkor azt nem vettem észre, hogy pluszba hidratálna is. Ahogyan már fentebb is említettem, egy rétegben nem igazán látszik meg az ajkakon - azért hozzátenném, hogy az én ajkaim elég pigmentáltak - viszont két három rétegben elő lehet csalni az igazi színét. A zselés állaga miatt elég jó a tartóssága, az ivást bírja, viszont az evést már kevésbé. 


Hogy tetszik ez a szín? Van esetleg rúzsotok a Color Whisper kollekcióból? Ugye milyen jó lenne, ha az itthoni drogériákban is kapható lenne? 



10 megjegyzés

  1. Tetszik a színe, már a videódban is felfigyeltem rá :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán figyelemfelkeltő az amúgy nem élénk színe ellenére is!

      Törlés
  2. Gyönyörű *-* Nekem is nagy álmom Color whisper rúzsokkal rendelkezni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most, hogy egyet kipróbáltam még több kell!! :D

      Törlés
  3. Gyönyörű színe van *0* Olyan Nórás ♥♥♥ Nagyon illik hozzád ez a szín ♥

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű szín meg is lesem a linken, köszi!!!

    VálaszTörlés
  6. Csodás ez a rúzs, én is szívesen kipróbálnám, de sajnos most megálljt kell parancsolnom a vásárolhatnékomnak :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megértelek, most én is arra utasítottam magam. :((

      Törlés