Üzemeltető: Blogger.

Iparfüméria rendelés


Nem bírtam tovább és csütörtökön leadtam egy rendelést az iparfumeria.hu-n. Az egész a Tangle Teezer-től indult ki, amit már régóta nézegettem, de most bekattant valami, hogy nekem kell. A három másik dolog is kívánságlistás volt már és nagyon örülök, hogy végre megkaparintottam őket.


Az iparfumeria-n mind az ötféle Tangle Teezer kapható, ezek közül én a Salon Elite modellt választottam Sweet Lilac színben. Ez egy igazán csajos, vidám színpárosítású fésű, ugyanis levendula lila, rózsaszín fogakkal. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy beválik-e majd és megéri-e az árát, ami amúgy egy fésűhöz képest nem kevés. Viszont ha sokáig nem megy tönkre, könnyen kiszedi a gubancaim és a vizes hajam sem húzza és teszi tönkre, akkor teljes mértékben megéri.
Ár: 2500 Ft




Egy Maybelline Color Whisper rúzst már régóta szerettem volna, mert nagyon sok jót olvastam róluk és a színek is megfogtak. Sok árnyalat tetszik, de mivel mostanában a világosabb ajkak jönnek be és ezeket hordom gyakran, a világos korallos 430 Coral Ambition árnyalatra esett a választásom.
Ár: 1760 Ft



A körmeim eléggé tönkrementek minden szempontból, ennél tovább már nehezen bírnák valami erősítő lakk nélkül. A Rimmel Nail Rescue lakk azt ígéri, hogy 14 nap alatt rendbe hozza a körmeink. Remélem tényleg beválik és megerősíti a körmeim.
Ár: 950 Ft 


Eddig nem nagyon találkoztam igazán jó és tartós fekete szemceruzákkal, igaz nem is sokat próbáltam. A Rimmel ScandelEyes vízálló szemceruzái közül a nude bevált, tartós volt mind a vízvonalon, mind a szemhéjamon, így nagy bizalommal rendeltem meg a 001-es black árnyalatot.
Ár: 1200 Ft


Nektek megvan valamelyik?



6 megjegyzés

  1. Nagyon cuki az a Tangle Teezer, remélem be fog neked válni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen-igen nagyon jól is néz ki és eddig imádom!

      Törlés
  2. A Tangle Teezer nekem is megvan már pár hónapja pink-ben. Én nagyon szeretem, több szempontból is sokkal jobb, mint egy átlagos fésű. Jobban is néz ki, a hajszálakat könnyen ki lehet belőle szedni (a hagyományos hajkeféből nagyjából soha), a vizes hajat nagyon könnyű vele kifésülni, nem húzza meg semmi, és sokkal szebbek a hajvégeim is mióta ezt a fésűt használom, nem töri őket. Maybelline rúzsom nincs, de ennek a színe nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annak, hogy a hajszálakat teljes mértékben ki lehet szedni nagyon örülök, mert mindig zavart a többi fésűben és ott piszkáltam, de mind nem jött ki. Ennél meg hipp-hopp kész :) Én már most imádom! Csak még szokni kell a fogását :)

      Törlés
  3. A Tangle Teezerrel már nagyon régóta szemezek, de mindig lebeszélem magam, pedig jó lenne, mert nagyon kócolódik a hajam...várom a tesztet róla :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így voltam vele, mostanra egész jó termékeket találtam a hajápolásban így ideje volt egy jobb fésűnek, mert néha mikor fésültem a gubancaim lelki szemeim előtt láttam ahogyan felsérti a fésű a hajam :D

      Törlés