Üzemeltető: Blogger.

Avon Gel Finish körömlakk - Limoncello


Körömlakkok terén elég szűk színskálán mozgok, viszont néha-néha szeretek újabb színekkel kísérletezni. Ilyen volt számomra ez a sárga lakk is, ami elsőre nagyon szokatlan és furcsa volt, szoknom kellett, viszont mire lekopott hozzászoktam, már nem hatott idegenül és megszerettem.  

Ez az első Avon lakk, amit kipróbáltam, így nincs viszonyítási alapom. A csomagolása nagyon tetszik, amit viszont kifogásolok az az, hogy nincs az üvegen az árnyalatnév, csak a dobozon, amiben benne volt.

A körömlakk színe tényleg csodás, inkább a melegebb tónusú sárgák közé tartozik. Kis apró arany csillámok vannak benne - a lenti képen meg is mutatkoznak - viszont a körmön nem igazán mutatkoznak meg, csak ha épp úgy esik rá a fény, de akkor sem feltűnőek, inkább a gél finish elérésére hivatottak.


Az ecsete nekem kézre esik, könnyű használni, nem csíkoz. Elég gyorsan szárad, de  a Rimmel 60 seconds lakk száradási idejéhez viszonyítva csak közepes a száradási ideje. A világosabb szín ellenére már egy rétegben is egész jó a fedése, azért a tökéleteshez inkább kettő kell. A tartóssága átlagos, fedő- és alaplakk nélkül az én körmeimen 3 napig bírta, utána már eléggé vállalhatatlanul lekopott. Ami negatívuma az az, hogy néhány körmömön felbuborékosodott kicsit, nem annyira feltűnően, de azért zavaró, hogy nem tükörsima felületet kapunk. Ezt remélem egy alaplakkal helyre lehet hozni.



Összességében szeretem ezt a lakkot az apróbb hibái ellenére is. Ezentúl szívesen fogok sárga lakkot viselni és lehet beszerzek még másabb sárga árnyalatokat is!

Ti hogy álltok a sárga lakkokkal?


13 megjegyzés

  1. Avon lakkot sosem próbáltam, a sárgát pedig egyszerűen nem tudom elképzelni a körmeimen :(

    http://beautyfromregi.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  2. Most már ideje rávennem magam, hogy kipróbáljak egy ilyen Gel Finish lakkot. Nagyon szép ez a sárga szín, de én is idegenkednék tőle. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért egyszer próbálj ki egy sárga lakkot, hátha Te is megszereted ;)

      Törlés
    2. Képzeld, még tavaly, amikor berobbantak a Lovely Baltic Sand lakkjai, mindhármat megvettem, de a 3-ból csak a narancsot és a kéket használtam rendszeresen. A sárgát kipróbáltam az egyik körmömön, azóta csak áll a polcon. :/ De most kitaláltam egy jó nyári manit vele, úgyhogy hamarosan előveszem. :)

      Törlés
    3. Na remélem megszereted és többet használod és remélem a blogon megmutatod majd a manit :)

      Törlés
  3. Nekem Flormaros sárga lakkom van, de az inkább neonosabb, ez a melegebb tónusú sárga nagyon jól mutat! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem vagyok oda szinte semmiért ami neon magamon, másokon pedig nagyon tetszik :D

      Törlés
  4. Én is most rendeltem meg ezt a színű lakkot, de még nem érkezett meg :) Szép szín :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem szeretni fogod! :)

      Törlés
    2. Igen nekem 4 napig bírta, fedőlakkal és nem bubérokosodott, pedig 2 réteget használtam. Ja és az árnyalat név az üveg alján látható a kör alakú címkén :)

      Törlés
    3. Használtál alá valamit? Én nemrég ilyen erősítő alaplakkal próbáltam és már nekem sem bubisodott. :) Az árnyalatnevet más is írta, hogy alul megtalálható, de az enyémen pont nem :D

      Törlés
  5. Nagyon szép ez a szín :) kár, hogy buborékosodik, de nem feltűnő :)
    littlemissancsi.blogspot.hu

    VálaszTörlés