Üzemeltető: Blogger.

Hónapom képekben - Április

Április is nagyon gyorsan eltelt. Néha fel sem fogom, hogy már az adott hónapban járunk, erre máris vége, na az április is ilyen volt. Amiért nem annyira kedveltem, az az időjárás. Ebben a hónapban már szebb időt várnék el/ szeretnék, ráadásul nagyon nem szeretem az esős időt... Ami viszont szuper volt az a Glamour-napok, majd a képek kommentárjaiból is kitűnik, hogy meghatározó volt ebben a hónapban.Aztán itt volt még húsvét, amiért ahogy növök fel egyre kevésbé lelkesülök, de egy jót kirándultunk a családdal  a veresegyházi maciparkba, erről egy pár perces videóval, majd lehet, hogy jövök. Összességében jó hónap volt, de örülök, hogy itt a május, amit sokkal jobban kedvelek. Bár ez a csúnya vizsgaidőszak belerondít a szülinapomba.



 

 


Shopping:  1 Habár a Deichmann-ba nem volt kupon Glamour-napokon, ezt a gyönyörűséget nem tudtam otthagyni. A héten kezd jobb idő lenni, így végre fel tudtam avatni. // 2 A Garnier micellás vize Glamour-napi kívánságlistás darab volt, de a Rossmann még előtte összehozott egy kihagyhatatlan akciót, így már hamarabb sikerült beszerezni, az olajos bőrre való BBkrémmel együt. // 3 Én is kiváltottam a DM dekordobozt, kettőt is. Sajnos ugyanazok voltak benne, így az egyik lakkot és szemhéjpúdert elajándékoztam. Legjobban egyébként a Dove hajpakolás jött be, a hónap kedvencei közé is került // 4 Elkezdődtek a Six ékszerek leárazásai. Eredetileg nem magamnak néztem fülbevalót, de ezeket nem tudtam otthagyni.


 

 

Ételek: 1  Imádom a KFC-t! Glamour-napok alkalmával ez sem maradhatott ki, jól esett nagyon két vásárlás között.  // 2 Ellensúlyozván a KFC-t, salátákat is ettem bőven. Igazából ugyanúgy imádom őket, ahogyan a KFC-s husit. A hónap legjobb mindenképp a húsvéti sonkából, millió zöldségből és sajtból összedobott bőséges sali volt. // 3 Akár desszertnek is beillhet a szilvás gombóc, de most ide került. Nagyon régen nem ettem már és most isteni volt jó sok fahéjjal nyakonöntve // 3 Mai ebéden: Quesadilla salátával


 

 

Édességek: 1 Glamour-napokon pénteken Andival(eyelinerandsmileandi.blogspot.hu) találkoztunk és miután végigszaladtunk a drogériákon beültünk fagyizni a Jono Yogo-ba. Az enyém szederrel megpakolt isteni gránátalmás volt. // 2 Másnap pár bolt után úgy döntöttünk, nem árt egy kis koffein mielőtt folytatnánk a vásárlást. // 3 Barátnőm itthon volt Bécsből így össze kellett szervezni a csapatot a törzshelyünkön. :) // 4 Egészséges finomság húsvétról.


 

 

Egyebek: 1 Persze én a Glamour-napok előtti utolsó napon vágtam ki a kuponokat, de ez még mindig jobb, mintha a boltban tettem volna. // 2 Húh most nagyon le vagyok maradva, de általában mindig sort kerítek a Shopping királynők adott napi részére - néha egy kis bűnözéssel egybekötve. // 3 Lilaakác - gyönyörű *.* // 4 Csomagom érkezett a Pink Pandától! A héten majd láthatjátok is a tartalmát, illetve már lesz olyan termék, aminek a tesztjével is jövök. // 5 Végre eljutottunk a moziba(min. két hete tervezzük) és megnéztük az Amerika kapitányát IMAX 3D-ben. Nekem nagyon tetszett! Na de hogy bírunk ki egy évet az Avengers 2-ig?! // 6 Bad hair day ---> braid

Nektek milyen hónapotok volt?
Puszi,
Nóra

4 megjegyzés

  1. Óh az a wedge szandi egyszerűen csodás! *.*

    VálaszTörlés
  2. Még mindig jobb, mintha a boltban... ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem csak RÁD céloztam, nem te voltál az egyetlen :D

      Törlés