Üzemeltető: Blogger.

Glamour-napi kívánságlista - Smink, hajápolás, arcápolás

Már kevesebb, mint két hét Glamour-napokig - juhhééé- így gondoltam összeszedem, hogy milyen kuponokat szeretnék felhasználni majd és miket venni. Egyelőre csak a smink-, hajápolási és arcápolási termékeket gyűjtöttem ki, de szerintem majd egy ruhás listát is összeírok, ott azonban kevésbé konkrét dolgokat tudok majd csak mutatni hiszen sok boltnak még nincs megfelelő weboldala, ahol lehetne a kínálatból szemezgetni. A lent található termékeket nagyjából mind szeretném beszerezni, azért is jó ez a lista, mert a boltban egyből tudom majd melyik pultokhoz menjek és ha ezeket a kosaramban tudom, akkor nyugodtan nézelődök esetleg még pár egyéb után. 



50% L'oreal Paris 1 db termék - Müller
L'oreal Colour Caresse Wet Shine Stain: Nagyon sok jót olvastam róluk több külföldi blogon. Mióta megjelentek Magyarországon, azóta nézegetem őket, párszor swatchol-tam is már a boltban, de az ára miatt sosem került a kosaramba. Az 50%-os kuponnal azonban nem tudom kihagyni az egyik árnyalat megvételét, konkrétan, hogy melyiket még nem tudom, majd a boltban döntöm el szerintem. 




50 % Max Factor 1 db termék - DM
Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál: Az eddigi kedvenc szempillaspirálom, így nem is kérdéses, hogy a Max Factor kuponnal az egyik Calorie szempillaspirált veszem meg. Jelenleg a piros van meg, itt már írtam is róla, hogy mennyire szeretem, viszont nyárra kellene egy szuper vízálló spirál, így az is szóba jöhet, de akár a sima (arany) is a kísérletező kedvem miatt és mert azt olvastam, hogy nagyjából ugyanolyanok, így nincs nagy vesztenivalóm, hogy a kettő, amit még nem használtam nem válik be.


50 % Maybelline 1 db termék DM, több termék Müller
Maybelline The Colossal GO Extreme! (waterproof) vagy Maybelline The Colossal Volum' Express waterproof szempillaspirál: Egyelőre úgy sakkoztam, hogy a Max Factor 2000 Calorie egyik  nem vízálló spirálját veszem meg és mellé egy Maybelline vízálló spirált nyárra, de ez még fordulhat. 


25% Rossmann minden dekorkozmetikai termékre
Rimmel Natural Bronzer: Nyár közeledtével szeretnék beszerezni egy szuper bronzosítót, mert a jelenlegim tavaly összetörtem és eléggé meg is fogyatkozott. Szétnéztem és legjobban a Rimmel Natural Bronzer nevezetű bronzotítója tetszett meg és a vélemények is jók róla. Már csak azt remélem itthon is kapható.
Rimmel Kate Moss rúzsok: A Rimmel Kate Moss rúzsok közül szeretnék 1-2-őt.A mattok közül a 110-es tetszik legjobban, a "sima" kollekcióból pedig már kinéztem egy rózsaszínesebb korall színt a boltban, de nem emlékszem sem a nevére, sem az árnyalatára, ő tuti befutó. 


20 % Müller & 30% Garnier arcápolási termék (Auchan)
Garnier micellás víz: Jelenleg a L'orealt használom, szeretem is, de a nagyobb kiszerelés miatt ez jobban megérné.
Garnier 5 Second Perfect Blur Primer: The Very Style blog Szandránál olvastam erről a termékről és nagyon megfogott, azóta szeretném kipróbálni, talán végre most jön el az alkalom.



40% Yves Rocher & 25% Tony & Guy DM
Yves Rocher Glanz Brilliance Sampon: Nagyjából pont két hét múlva fogy el a jelenleg használt samponom és olyan problémám van, hogy nem tudom milyen sampont vegyek. Szeretnék valami újat kipróbálni, így sok márka termékeit átböngésztem, végül  ezt találtam, remélem nem zöld pontos termék, mert azokra nem vonatkozik a kupon, de szerintem, ha ez lesz is meg fogom venni. Valakinek valami tapasztalat vele?
Toni & Guy Casual Sea Salt Texturising Spray: Mindig szenvedek a természetesen hullámos, de nem eléggé hullámos hajammal, mindig rizikós, hogy másnap mikor felkelek jól fog-e állni. Sokszor alkalmazok hő nélküli hullámosítási trükköket, olyankor van, hogy csak egy napig szép az eredmény, majd másnapra vállalhatatlan lesz. Ezért gondoltam kipróbálom a Toni & Guy termékét, hátha a segítségemre lesz a hétköznapokon, mert szebb hullámokat hoz majd elő és tartósabbá is teszi őket.

Nektek van már pár kívánságlistás termék, amit biztos megvesztek? Esetleg ezek közül megtetszett valami?
Puszi,
Nóra

4 megjegyzés

  1. Húú én már nagyon várom a Glamour napokat, itt megnézheted az én kívánságlistám is, ha szeretnéd: http://mimiseverydaylife.blogspot.com/2014/03/vegyes-kivansaglista.html

    VálaszTörlés
  2. De jó kis lista, már nagyon vártam! :)
    Sajnos az Yves Rocher sampon zöld pontos, de nem vészes a teljes ára sem, 840Ft körül van, az én kedvencem a regeneráló samponjuk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem majd te is készítesz. :)) Azt hiszem, így is megveszem a sampont és lehet körbenézek valami más után amire beválthatom a kupont.

      Törlés