Üzemeltető: Blogger.

Karácsonyi kívánságlista I. - Sminktermékek

Sok blogon láttam mostanában karácsonyi wishlist-eket és én is szívesen nézegettem őket, szóval gondoltam én is megmutatom mikre vágyom. Igazából nem is kifejezetten karácsonyi kívánságok, hanem már egy ideje gyűlnek a képzeletbeli listámon, de ha már karácsony közeledik gondoltam legyen ez a kívánságlista neve. Először egy bejegyzést terveztem, de rájöttem sok dolog van, ezért különszedtem a sminktermékeket és az öltözködéssel kapcsolatok dolgokat, mint ruha, cipő, kiegészítők.  A sminktermékek közül legtöbbel szerintem egyébként majd én lepem meg magam egyszer.



Urban Decay Naked2, Naked3: A paletták, amikért mindenki odavan. Igazából mindet elfogadnám. Ha csak egyet lehetne választani, akkor azt hiszem a Naked2-őt választanám, bár egyre inkább megtetszik a Naked3 is, de még egy kicsit még félek a rózsaszínes árnyalatoktól, mert nem igazán tudom hogyan állnának. A Naked paletta MUA dupe-ja, azaz az Undressed paletta megvan, így Naked színeit nagyjából birtoklom és ugyan nagyon szeretem, de a Naked2 színei jobban tetszenek.


bareMinerals Ready Eyeshadow 4.0 The Truth: Maradva a természetes vonalon ez a paletta a napokban keltette fel az érdeklődésem. Gyönyörűek a színei, hétköznapokra tökéletesek, a minősége(pigmentáltság, tartósság) is leírás alapján szuper. 

(Mikor utánanéztem vettem észre, hogy az Essence a bareMinerals négyes palettáit másolja és több bareMinerals palettához hasonló quadro van, illetve volt már az Essence kínálatában, persze nem ugyanaz a minőség.)

MUA Undressed Highlighter: Talán 1-2 darab highlighterem van és már egy ideje szeretném bővíteni őket. Az MUA Highlighterét már nagyon régen kinéztem, talán már akkor, amikor újdonságként kijött vele az MUA, de szinte sosincs készleten (mint pl. most sem), mert mindig elkapkodják. Egyszer akkor is az enyém lesz!



MUA krém pirosítók Bittersweet(1), Dolly(2) & pirosítók Bubble Gum(3), Marshmallow(4): Eredetileg csak a Highlightert terveztem a listára tenni az MUA termékei közül, de mikor felmentem a képért az MUA honlapjára, akkor megláttam még pár dolgot, amiket már szintén kinéztem. Már van egy MUA pirosítóm és imádom! Sok másik szép és egymástól eléggé különböző szín található a kínálatukba. Én a Bubble Gum és a Marshmallow árnyalatokat néztem ki magamnak. A krémpirosítókról pedig szintén nagyon szép swatchokat láttam és jókat olvastam. A pirosító részleg nálam amúgy is bővítésre szorul...


MUA Matte Palette: Szinte mindenben a matt vagy félmatt darabokat kedvelem a sminktermékek terén, így mikor az MUA kijött a csak és kizárólag matt, főként természetes színeket tartalmazó palettájával, akkor tudtam, hogy ezért is ácsingózni fogok.



Real Techniques Sam's Picks & Stippling Brush: Imádom a Real Techniques ecseteim, szinte mindet naponta használom, szívesen bővíteném őket. Real Techniques Sam's Picks készlet megtetszett, amint megláttam, bár már két ecsete a birtokomban van. A Stippling Brush pedig már első rendelésemnél is listán volt, de aztán egy másik ecset mellett döntöttem, viszont mostanában rákattantam a krémpirosítókra és ezt az ecsetet többen is ajánlották, hogy a felvitelükre milyen jó.

Sam's Picks ecsetei : Multi Task Brush, Buffing Brush, Essential Crease Brush, Setting Brush, Pointed Foundation Brush, Fine Liner Brush




Bourjois Rouge Edition 09 Orange Pop Up, 11 Fraise Remix & Bourjois Colour Boost Lip Crayon 04 Peach on the Beach ,03 Orange Punch: Kívánságlistán van egy rózsaszínes korallos rúzs, illetve egy pirosasabb, narancsosabb korall rúzs is, mert ilyenjeim még nincsenek. A Bourjois termékei között néztem szét, mert majd szeretném őket kipróbálni és találtam is négy gyönyörűséget ( azaz többet de most ezt a négyet hoztam csak).

Ti milyen sminkterméket kérnétek a fa alá?
Puszi,
Nóra

7 megjegyzés

  1. Nekem a Naked3 tetszik most a legjobban :)
    Azt ugye tudtad, hogy a Naked2-nek a MUA Undress me too a dupe-ja, szóval azzal kiválthatod :) Nekem meg van ez a MUA Highlighter és nagyon szeretem, minden nap használom, a szemöldökcsontra és néha a mozgószemhéj közepére is teszek belőle :) remélem hamarosan lesz belőle újra és meg tudod rendelni. Látom amúgy, hogy Te is eléggé MUA fan vagy :) én is nagyon szeretem a termékeiket. Van 2 pirosítóm is már, 2 rúzsom, 2 paletta, meg 3 lip balm. Ja és 2 ecset meg 3 körömlakk :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom persze, hogy a Naked2nek is van már MUA dupeja, gondoltam is, hogy ideteszem azt is, ha már nem az UD, akkor a MUA :) de lemaradt. Amúgy tényleg nagyon szeretem az MUA-t mert az alacsony árhoz képest jó a minősége. Volt 1-2 termék ami nem jött be ,de azon kívül a többi nagyon! Most is, mint látod, vannak amiket megrendelnék, csak szeretek várni free shippingre, amikor meg van, akkor túl magas a limit ami fölött ingyenesen szállítanak és annyi kinézett dolog nincs. Majd keresek legközelebb szerintem valakit, akivel közösen rendelek és akkor úgy jó lesz :) Az ecsetek neked hogy váltak be? :))

      Törlés
    2. Szia:-) En ecsetrendelesbe szívesen beszàllnék:-)

      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    4. Szia Moncsi! Adsz egy e-mail elérhetőséget? és akkor írok :))

      Törlés
    5. Ha valamikor rendelsz írj nekem e-mailt: pgabica88@gmail.com
      és ha túl magas a limit vagy akármi, akkor szívesen beszállok :)
      A tusecset van meg, azt nagyon szeretem, mert levehető a vége és akkor rövid az ecset, könnyebben tudok vele "rajzolni", de ha visszateszem a végét akkor is kényelmes :) még a satírozó ecset van meg, azt a szememre nem szeretem használni, kicsi az átmérője, én a nagyobbakat szeretem az elmosásra, de nyáron sokat használtam arra, hogy kontúroztam vele az orromat :D Precízebb használatra jó ecset :)

      Törlés
  2. fodmonika@gmail.com Varom a leveled:-)

    VálaszTörlés