Üzemeltető: Blogger.

3 perces smink kihívás

Ma egy rövid posztot, illetve videót láthattok. A youtube-on én is nagyon szeretem nézegetni a  különböző sminkes kihívásokat, úgyhogy gondoltam itt az ideje az egyikben kipróbáljam magam. Elsőként a 3 perces sminkkihívásra esett a választásom.Van öt perces verzió is, de az öt percet túl hosszúnak találtam, mivel van, hogy reggelente ennyi idő alatt készülök el, szóval nem olyan nagy kihívás, mint ez a három perces.   Ha kíváncsiak vagytok mit sikerült három perc alatt alkotnom, kattintsatok a tovább gombra.

Ti hány perc alatt készülődtök reggelente? Mi fér bele nektek három percbe?
Puszi,
Nóra


4 megjegyzés

  1. Jópofa volt. :D Nekem ennyi tuti nem jönne össze 3 perc alatt. :D Max egy nagyon természetes smink. Alápózozás, púderezés, pirosítás, szempilla spirál, szemöldök és esetleg egy fehér szín a szemöldök csont alá és a szemzugba ami belefér. :D De alapjáraton 10-15 perc alatt készülök el. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :D Nekem olyan 5-6-7 amennyit szoktam készülni, ha reggel megyek órára, ha csak délutánra akkor képes vagyok szépen leülni az asztalkámhoz és komótosan 20 percet elszöszmötölni :D

      Törlés
  2. De jó lett a sminked így 3 perc alatt! Nagyon szép egységes az arcbőröd színe alapozó nélkül is :) Jól áll Neked ez a rózsaszínes szemsmink :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :)) Amikor épp jobb napjait éli a bőröm, akkor tényleg elég csak a korrektor :) most a hidegben sokszor kipirosodik és nem lesz olyan szép egységes, amikor kinn vagyok, ezért mostanában már alapozót is használok szinte minden nap.

      Törlés