Üzemeltető: Blogger.

Elfogyott VIII.


Rengeteg termékem elfogyott az utóbbi bejegyzés óta, már-már annyi, hogy néhányt a következő bejegyzéshez félre is tettem. Mint mindig főként haj- és testápoló termékek fogytak el, de kiürült néhány sminktermék is. Gondolkozom egy sminkszelektáláson, úgyhogy legközelebb lehet több kerül ide, de egyelőre térjünk vissza a mostani bejegyzéshez.

Batiste szárazsampon barna hajra: A SZÁRAZSAMPON! Már készül róla és arról a másik fajtájáról a bejegyzés, amit nemrég vásároltam. Nagyon szeretem, kitolható vele a hajmosás egy nappal. Egyedül azt nem szeretem, hogy az illata nagyon markáns és még a parfümöm is túlillatozza.
Újravenném? Igen

The Body Shop Rainforest Shine sampon: Túlzás nélkül az egyik kedvenc samponom, ráadásul szinte minden rossz összetevőt mellőz. Jól tisztít, de kíméletesen. Bejegyzést írtam már róla, itt mindent megtudhattok róla. Már többször újravásároltam.
Újravenném? Igen



Balea After Sun 2IN1 sampon: Pár éve minden nyáron megveszem, így már sokszor találkozhattatok vele nálam. Szilikonmentes, mint a többi Balea sampon, táplálja és védi a hajat az UV sugaraktól és a kiszáradástól. Isteni kókuszos illata van, igazából nem csak nyárra ajánlom, de nálam ez a nyári kedvenc.
Újravenném? Igen

Balea Pures Volumen Sampon: Szeretem a Balea samponjait, így mindig szeretek egy-egy újabbat kipróbálni. Így voltam a Pures Volumen samponnal is, ami extra tartást és volument ígér a hajnak. Sajnos pont ezt annyira nálam nem tartotta. Átlagos samponnak nem rossz, de ha plusz volument szeretnénk, akkor inkább válasszunk mást.
Újravenném? Nem


Garnier Oil Beauty testápolóAz Elfogyott V. bejegyzésben mutattam az első flakont, ami elfogyott nálam. Hogy az újravásárolt nagy kiszerelésű flakon is elfogyott azt bizonyítja, hogy tényleg nagyon szeretem. Gyorsan beszívódik, nem hagy ragacsos érzést, kellemes édeskés illatú és jól hidratál.
Újravenném? Igen 

Hawaiian Tropic SPF 50 fényvédők: Ezek azok a fényvédők, amikben vakon megbízom, amikor olyan helyre utazunk, ahol igazán magas az UV sugárzás, nyaralások előtt ezért mindig újabbat veszünk. Kettőnknek egy flakon egy egy hetes nyaralásra pont elég. Amit még kiemelnék, hogy arcra nem ajánlom, nekem nagyon csípi a szemem, még akkor is, ha csak az arccsontom vonaláig kentem fel.
Újravenném? Igen



Fa Dry Protect dezodorok: Ezekkel bajban vagyok, mert mint azt a legutóbbi Borotalco dezodoros bejegyzésemben írtam, a kezdeti szeretet után, mintha hozzászokott volna a bőröm és mintha semmi hatásuk nem lett volna. Mivel nyáron szerettem őket, ezért egy talánt adok nekik, de sajnálom, hogy a flakon végére már nem működtek. Bejegyzés róluk és 6 másik dezodorról
Újravenném? Talán 

Yves Rocher Noix de Coco kókuszos tusfürdő: Szintén nyári kedvenc, mint nálam minden, ami kókuszos. Az Yves Rocher tusfürdők közül ez a krémesebb fajta. Csak amiatt adtam talánt, mert tusfürdőket ritkán vásárolok újra, szinte mindig újabbakat próbálok ki, de ha valaki szereti a kókusz illatot, annak ajánlom!
Újravenném? Talán


Rimmel Volume Colourist szempillaspirál: A tavaszi Glamour-napokon vásároltam, és kb. ősz elejére fogyott el, illetve sűrűsödött be annyira, hogy már ne szívesen használjam. Elvileg beszínezi a pillákat, amit az én alapból sötét pilláimon nem vettem észre, talán szőke szempillákon működhet egyedül. A hatása egészen jó volt, dúsított és hosszabbított. Talán azért nem venném újra, mert néhány még nála is jobb spirált már találtam, erős közepest adnék neki, ha értékelni kéne.
Újravenném? Talán


Maybelline Affinitone korrektor: A végére, ami annyira nem vált be, így el sem használtam, kb. csak a felét, de olyan régóta megvan már, hogy inkább kiselejteztem. A fedése nekem nem volt elég, az állagát sem annyira kedveltem és még be is ült a ráncokba. A Fit Me korrektorra nagyon kíváncsi vagyok, remélem az nem fog csalódást okozni, mint ez a korrektor.
Újravenném? NEM

Ti használtátok ezen termékek közül valamelyiket? Hogyan vált be? Nálatok mely termékek ürülnek ki leghamarabb?

2 megjegyzés

  1. Olyan vicces, hogy számomra az Yves Rocher kókuszos tusija inkább őszi-téli illat, amíg mindenki másnak nyári :D A Fit Me korrektort pedig imádni fogod!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes, hogy neked a kókusz ősz-tél.Mindegyik vagy csak ez? :)
      Remélem is, ha már ez csalódás volt..

      Törlés