Üzemeltető: Blogger.

Catrice Ultimate Stay rúzs - 070 Plum & Base


A piros és bordó rúzsok mellé ezen ősszel a lilás, burgundi árnyalatok is bekerültek a kedvenceim közé, ezek közül kiemelkedő a bejegyzés főszereplője, ami szerintem elnyerné az ősszel leggyakrabban viselt rúzs címét. Ősz utolsó napjaiban bemutatom Nektek a kedvenc őszi rúzsom, a Catrice Ultimate Stay rúzs 070-es Plum & Base árnyalatnevű lilás rúzsát. Sminket már láthattatok vele múlthéten videó és bejegyzés formájában, most azonban részletesebben írok róla. 

A Catrice rúzsok drogériás viszonylatban szerintem kiemelkedők, csodás a színválaszték és a rúzsok minősége is jó. Az Ultimate Stay vonalról is szinte mindenhol jókat olvastam, ezért már kíváncsi voltam rájuk nagyon. Glamour-napokon végül a szilvaszín Plum&Base árnyalatra esett a választásom.

A csomagolása kiemelkedő minőségű, high end érzetet keltő ezzel a masszív vékonyabb fém matt külsővel. A kupak nem jön le könnyen, így táskába bármikor bedobható. 


A rúzs formulája krémes, de épp csak annyira, hogy könnyen felkenhető legyen, így nem csúszkál el az ajkakon és hosszantartó. A jól eltalált formulából adódóan nem szárítja az ajkakat és egyenletesen kopik. Nálam az ivást bírja, evés után azonban mindig újra kell kenni, nap közben párszor fel kell frissíteni a színt az ajkainkon. Finishe tekintetében félmatt, ami szerintem ennek a színnek nagyon jól áll. A szín jól pigmentált, a képen egy húzással láthatjátok a swatchot. 


1545 Ft-os árát szerintem mindenképp megéri, mert az egyik legjobb drogériás rúzs, amit eddig próbáltam. Biztos vagyok benne, hogy további Ultimate Stay árnyalatokkal bővül majd a rúzskollekcióm.

Értékelés
♥♥♥♥♥

Szeretitek a Catrice rúzsait? Melyik a kedvencetek?
Melyik volt a kedvenc őszi rúzsotok?


9 megjegyzés

  1. Nekem is megvan, itt is nagy a szerelem :))) emellé az árnyalat mellé szintén beneveznék egy "hétköznapibbra", de folyton le vannak fosztva a catrice standok :D pedig imádom a formuláját, tényleg az egyik legjobb drogériás rúzs.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen sokszor le van fosztva nem véletlen. Nézegettem már a barnásabb árnyalatokat, szerintem nálam olyan lesz a következő!

      Törlés
  2. Csodás ez a szín, azt hiszem jövőhéten közelebbről is szemügyre veszem, és ha rabul ejti a szívemet, akkor hazajön velem. :) A Rimmeltől és a Catricetől több őszies árnyalatú rúzsom is van (mély burgundi, illetve lilás tónusúak), de azért ősz ide, ősz oda, csak kitüntetett hétköznapokon viselem ezeket a feltűnőbb színeket. Viszont nem is olyan rég posztoltam egy kis összegző véleményt az AVON 3D-s rúzsai közül a Mad for Mauve árnyalatúról, amit ha több rétegben viszünk fel, szintén egy lilás tónusú, fáradt, őszies színt kapunk. :) Én ezt a rúzst használtam a legtöbbször idén ősszel. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megnézem az a bejegyzést, mert kíváncsi lettem! A mauve árnyalatokat én is kedvelem, nincs sok ilyen rúzsom, de azt a párat kedvelem, és másokon is mindig tetszenek!

      Törlés
  3. Gyönyörű színe van és neked nagyon jól is áll :) Egyáltalán nem is maszatolódik el, meg sem látszik rajta ha iszol? Nálam a hatezres rúzson is meglátszik ha ittam, meg megfogja az üveget stb. sajnos :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy nagyon minimális rúzs szokott csak a poharamra kerülni mikor iszok.

      Törlés
  4. Nagyon szép színe van. :)

    VálaszTörlés