Üzemeltető: Blogger.

Szuvernírek Spanyolországból


Hazai ételeket, italokat, képeslapot, hűtőmágnest, bögrét és hasonló apróságokat vásárlunk általában szuvenírként egy-egy utazás alkalmával. De mit hoz magával egy beauty blogger? Hát nem mást, mint sminktermékeket, amelyek itthon nem kaphatóak. 

Barcelonában a városnézés közben sajnos nem volt idő bemenni egy drogériába sem, viszont a kis városban, ahol megszálltunk, volt egy drogéria, ahová volt időm benézni és elidőzni a sminkpultok előtt. A kínálat nagyjából hasonló, mint itthon: Rimmel, Essence, Catrice, Astor, L'oreal, Max Factor, az egyetlen itthon nem megtalálható pult a Basic Cosmetics pultja volt. Hozhattam volna haza az ismert márkák olyan termékeit, amelyek itthon nem kaphatóak, de nem annyira akartam most erre költeni, így tűnt ideális választásnak a Basic Cosmetics, amely nagyjából Essence árkategóriájú, ráadásul megakadt a szemem a körömlakkjaikon és matt rúzsaikon. 

Említettem már, hogy ha Spanyolország, akkor vörös. Így sem volt sokkal egyszerűbb dolgom, ugyanis olyan 6 piros árnyalat is volt a körömlakkok között. Amit végül elhoztam az egy dögös paprikavörös árnyalat lett.


A rúzs kiválasztása talán nehezebb is volt, pedig összesen csak 6 árnyalat van, szemben a talán több, mint 30 körömlakárnyalattal, viszont kettő teljes telitalálat a rúzsárnyalatok közül. A vörös végül legyőzte a lilás burgundit, bár bevallom azóta picit bánom, hogy nem raktam be azt is a kosaramba. Mindegy is, őszre majd beszerzek sötétebb matt rúzsokat! Visszatérve erre a rúzsra, amiért megfogta a figyelmem az a textúrája volt. A finishe teljesen matt, sokkal mattabb, mint az eddigi Essence vagy Catrice mattnak nevezett darabom. Ami egyből beugrott róla az az áhított Mac Ruby Woo. A felkenéssel egy picit kell bíbelődni, hogy szépen sikerüljön, és a legjobb, ha használunk egy ajakkontúrceruzát, viszont ha felkentük, az ajkakon is csodálatos ez a rúzs! Hamarosan sminkben is megmutatom majd.




Ti szoktatok utazás alkalmával valami beauty dolgot venni szuvenírként?

4 megjegyzés