Üzemeltető: Blogger.

Korean wishlist


Andi (AndiCreative) elültette a fülemben a bogarat egy BeautynetKorea rendeléssel kapcsolatban, és ezek után, ahogyan lenni szokott, egy kis nézelődés után találtam pár terméket, amelyek egyből fel is kerültek a kívánságlistámra. Vannak itt újdonságok, de olyan termékek is, amelyek már régebb óta kaphatóak, de csak most keltették fel az érdeklődésem.
Missha M Soft Blending Stick Blusher 
12.33$

Az egyik újdonság, amelyet egyből kiszúrtam! A Clinique újdonságai, a kontúrozásra való Chubby Stickjei is kívánságlistásak nálam. A Pecan Brown, Mud Brown és a Sugar Glam akár jó alternatívák is lehetnek a Clinique darabjainak, de a pirosítók is figyelemre méltóak.  Mivel még tényleg nagyon friss termékekről van szó, egyelőre sajnos swatchokat és véleményeket még nem találtam, azokat lehet még megvárom, mielőtt lecsapnék egy-két árnyalatra.

Eglips Chop Chop Lips Choke Balm Balm
6.3$

Az Eglips márkát eddig nem ismertem, de több termék is elnyerte a figyelmem. A neve ellenére nem csak ajakra való termékeket árul a márka, de ez a fő profiljuk. Ami az egyik legjobban megtetszett az a hidratáló ajakbalzsamuk, amelyet ugyan ajakbalzsamként hirdetnek, de a pigmentáltsága olyan akár egy rúzsé. A kinézett árnyalat a Berry Mix lett, ami egy csodás rózsaszín árnyalat, nincs még hasonlóm.

Secret Kiss Chubby Jelly Tint
7.2$

Szeretem a koreai furcsaságokat, ezt a színező tintát is szívesen kipróbálnám! A színválaszték nem valami bő, de a piros árnyalat tetszik. 
Etude House Dear My Wish Lips
9.63$

Már régóta vágyom egy Etude House rúzsra, mert a csodálatos csomagolás mellett a belső is igazán ígéretesnek tűnnek. Az új Dear My Wish Lips rúzsokról már találhatunk swatchokat, 4-5 árnyalat közülük első látásra szerelem. A két nude, három korall és sötét bordó árnyalat szerintem csodaszép, mindet elfogadnám!


Secret Key High Lasting Sun Cream SPF50+ /PA++
8.1$

A Glamour-napokon nem szereztem be fényvédőt arcra, az ázsiai nők kifejezetten ügyelnek erre, így a krémeikben megbízom, mellesleg olcsóbban kijönnék így. A Secret Key 50 faktoros kréme háromféle bogyós gyümölcs kivonatot tartalmaz, áfonyát, szedret és málnát, ezek segítenek megtartani a bőr rugalmasságát. Olajmentes, így olajos bőrűeknek is ajánlják.

Holika Holika Sweet Cotton Pore Cover BB
6.93$

Ideje lenne beszerezni egy koreai márka bb krémét, mert annyi jót hallani róluk, és amit mintában próbáltam már nagyon bejött. Amit próbáltam itt nem kapható, viszont hosszas nézelődés után nagyon szimpatikussá vált a Holika Holika Sweet Cotton Pore Cover bb kréme, amely 30-as fényvédőt is tartalmaz.


Etude House Face Conditioning Cream
13.32$

Tegnap írtam róla, ha nem olvastátok, akkor ajánlom. Engem teljesen levett a lábamról!

Holika Holika Pig Nose Clear Black Head 3 Step Kit
7.2$

Szintén egy koreai márka, a The Face Shop egyik termékét használom az orrom körüli mitteszerek kordában tartására. Lassan elfogy, így elkezdtem körbenézni, milyen termékek vannak még. Viktóriánál (OhMyBrush) meggyőző tesztet olvastam a Holika Holika három lépéses miteszer eltávolítójáról, így ez került fel a listámra ebben a kategóriában.


Nektek jelenleg van valami koreai termék kívánságlistán?

2 megjegyzés

  1. Holika Holika Sweet Cotton Pore Cover BB krémje megvan nekem mondhatni az egyik kedvencem, talán annyi a hátránya számomra hogy nem olyan folyós mint a Holika Holika Petit BB krémem, ami a kedvenc BB krémem és szerintem egy próbát mindenkinek megér, azoknak is aki az első darabjukat szeretnék beszerezni. :)
    Amúgy meg rengeteg mindent ki szeretnék próbálni a koreai termékek közül, de a Holika Holika Pig Nose Clear Black Head 3 Step Kit már úton van hozzám. :D Ileltve amire még nagyon kíváncsi vagyok, bár előbb fogyszak el legalább 2 BB krémemet az a TonyMoly Delight Petite Cotton BB krém. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Átgondolom ezt a Holika Holika Petit BB-t még :D Nagyon rá lehet kapni a koreai cuccokra az biztos. Annyi érdekes dolog van!

      Törlés