Üzemeltető: Blogger.

Hónap kedvencei - Október


Októberben elég visszafogott voltam sminkek terén, szinte mindig ugyanazt a sminket készítettem el, általában csak a rúzsokat váltogattam, a leggyakrabban használtakat be is tettem a kedvencek közé. A sminkben használt többi termék közül legtöbbet már láthattátok hónap kedvencei között és nem is olyan rég, így nem akartam ismét idetenni őket, de elhoztam azokat, amiket még nem, vagy már rég láthattatok. Körmökben egyértelműen tarolt a bordó szín, méghozzá a Rimmel 60 seconds 330 Highland árnyalat, ami már három hét óta folyamatosan a körmeimen van, na nem egy festésre, de azért majdnem egy-egy hetet szépen kibír ez a lakk. A gyűrűs ujjam feldobtam egy kis aranycsillámos lakkal, amiben igaz, hogy vannak nagyobb rózsaszínűek is, ami nem passzolna a bordóhoz, de az az 1-2 db nem igazán tűnik ki és üti az alapot. A Rimmel alaplakk szépen rendbe hozta a körmeim, de azért nehogy visszagyengüljenek rendületlenül felkenem minden lakk alá.



Essence longlasting rúzsok - 18 Matt wanted! 14 Adorable matt! 15 Oh so matt!

 Rimmel 60 seconds körömlakk - 330 Highland
Catrice Crushed Crystals lakk - 04 Oyster & Champagne
Rimmel Nail Nurse erősítő körömlakk

Rimmel Extra Super Lash Lash Building Mascara - 001 Black black
Maybelline Affinitone folyékony korrektor - 02 Natural
Etude House szemhéjalapozó

Nektek mik voltak a kedvenceitek októberben?

8 megjegyzés

  1. Akkor nem csak nekem voltak ilyen szimplák az októberi kedvenceim. :D Nekem is viszonylag kevés lett. A rúzsok nagyon tetszenek, főleg a matt wanted.
    Az én egyik nagy kedvencem októberben az essence lash princess szempillaspirál volt. Próbáltad már?:) Nagyon jó ár-érték arányhoz képest. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem vagyok nagyon elememben ősszel :D Már nézegettem a spirált, és majdnem meg is vettem, de végül visszatettem a polcra, szerintem majd ha elfogyott egy spirálom, akkor veszem csak meg, de már nagyon kíváncsi vagyok!

      Törlés
  2. a rimmel lakknak nagyon jo szine van. a miss sporty 8-as arnyalatu lakkja hasonlit hozza. nekem az van meg es az egyebkent olcsobb :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Rimmel lakkokat jobban szeretem, mert gyorsan száradnak és hosszantartóak, sajnos a Miss Sporty lakkok eddig nem bírják a körmeimen.

      Törlés
  3. szandra, a the very style blog szerzője postolt egy the body shop lakkot ami szintén nagyon hasonló színű.
    viszont az 2000 ft körül van :(. próbáltál már body shop lakkot?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még nem próbáltam, 1500 Ft-nál többet nem szívesen költök lakkra, sőt általában inkább 1000 a határ, de kíváncsi lennék rájuk. :)

      Törlés