Üzemeltető: Blogger.

#1 OOTD - Maxi Skirt & Pearls


Végre elhoztam az első OOTD, azaz Outfit of the Day bejegyzést! Már régóta tervezgetem, de eddig sosem jött össze... Az outfit-et a II. Youtube Beauty találkozó napján viseltem. Tudtam, hogy nagyon meleg lesz, így ügyesen kell felöltöznöm, de mivel nem vagyok nagyon az a városban short-ot viselő lány (tudom fura, de valahogy nem szeretek ilyen környezetben rövid naciban flangálni), ezért egyből tudtam, hogy a lenge maxi szoknyámhoz nyúlok.


Mivel a szoknya anyaga chiffon, ezért tényleg nagyon szellős és így kellemes viselet a forróságban. Pont ezt a szoknyát viseltem a hét elején is, amikor a crop top-ot vettem, így már akkor láttam milyen jól passzolnak majd egymáshoz. A felső alatt egy sima fekete bandeau-t viseltem, így sem oldalt, sem hátul nem kellett fehérneműt villantanom. A másik szembetűnő eleme az öltözetnek a gyöngyös nyaklánc, a pénteken érkezett Ebay-es rendelésem egyik darabja- megéri egy eladótól rendelni, mert így egyben megérkezik ;) - gondoltam ezt felavatom és amúgy is pont passzolt a Zakynthos-os kapott karkötőmmel. 







Crop Top - New Yorker
Sima fekete bandeau - C&A
Maxi szoknya - Orsay
Statement gyöngyös nyaklánc - Ebay (innen)
Karkötő -  Zakynthos-ról
Cicás napszemüveg - Reserved
Saru -  F&F

Remélem most már tudok egyre többet készíteni! A drágám, akinek a képeket köszönhetjük is kezd majd szerintem egyre jobban beleérezni miket is szeretnék a képeken. Én pedig remélhetőleg belejövök a pózolásba és nem leszek olyan esetlen a kamera előtt ilyen szerepben. 

Nektek, hogy tetszik ez az összeállítás? Szeretitek a maxi szoknyákat?

12 megjegyzés

  1. Nagyon csinos voltál :-) Nekem a saru és az ékszerek a kedvenceim, a felsőt pedig szívesen megnézném egy elegáns, esti randis összeállításban is :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Katy! F&F saruk a legjobbak :D A felsőt ki tudja, lehet elhozom majd még más összeállításokban is :)

      Törlés
  2. Nagyon csinos ez az összeállítás, nekem főleg a felsőd tetszik :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett a bejegyzés, nagyon csinos vagy! :)

    VálaszTörlés
  4. Tetszik az összeállítás, neked jól áll :) Nekem képről tetszett meg hetek óta egy maxi szoknya, ami egyik oldalt vágott, de sajnos sehol nem találtam olyat :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Tavaly így jártam én is... de aztán szerencsésen belefutottam ebbe a darabba leárazottan :D

      Törlés
  5. Nagyon csin voltál! És nincs ezekkel a pózokkal semmi gond ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Bogi! Azokkal van a gond, amik nem kerültek ki :D

      Törlés