Üzemeltető: Blogger.

Turis szerzemények II. - Háda


A múltkori bejegyzés, amelyben a turis szerzeményeim mutattam meg elég népszerű lett, ezért úgy gondoltam most is megmutatom mikre sikerült lecsapnom. Ismételten a Köki Hádában jártam, ahol éppen -50% volt mindenre. Gondolom kisöprik a téliesebb ruhákat, és aztán jönnek a tavasziasabbak. Hurrá! Elsősorban felsőkért mentem, és sikerült is hat darabra lecsapni, a többi ruhadarabot nem is annyira figyeltem most. 

A színes sorokon átsuhanva a fehér-bézs-fekete-szürke ruhás állványoknál kezdtem nézelődni. Valahogy mostanában ezek fognak meg előbb, mint a színesebbek, bár a tavaszra készülődve végül sikerült pár igazán tavaszias felsőre is lecsapni. Az első szerzeményem egy felül áttetszőbb geometriai mintás felső, amelyen nem volt címke, de tökéletes állapotban van. Tippre Promod, én mindig ott látok hasonló stílusú és anyagú ruhákat.


Sokáig ellenálltam, de most már nekem is van fekete fehér csíkos ingem, márkáját tekintve Topshop. Sajnos nem vettem észre, de van egy kis szálhibája alul, bár pont jó helyen, mert amúgy is betűrve fogom hordani, így pedig már nem fog látszódni. Azért tanulva ebből legközelebb sokkal figyelmesebb leszek. Aztán a szokásos fekete-fehér csíkos felsőm, amit szinte kötelezően mindig beszerzek. Ezúttal egy hosszú ujjú H&M pólót találtam, aminek nagyon tetszik mind az anyaga, és mind a fazonja.



Tavasziasabb vizekre evezve, találtam egy lenge virágos felsőt, ami picit bővebb, de az ujjainál és a derekánál is gumis, illetve egy fagyi rózsaszín (nem tudom van-e ilyen) oversized meleg és nagyon puha F&F pulcsit. Imádom ezeket a típusokat, amikbe csak úgy bele lehet bújni és annyira komfortosan érzed magad, hogy leírhatatlan. A legutolsó egy egyszerű V-nyakú Atmosphere póló, ami igazából mindig jól jön. Még nem tudom mennyire a hétköznapokon fogom hordani vagy inkább meghagyom futós pólónak. A színe fogott meg, kedvelem amikor egy alapszín fehérrel van keverve, nem tudom körbe írni, de ha ránéztek szerintem látjátok mire gondoltam.



Ti szerettek turizni? Miket vettetek legutóbb? Szívesen veszem továbbra is, mégha eddig nem sikerült eljutni egyik ajánlott helyre sem, ha megírjátok a kedvenc turkálóitokat.

4 megjegyzés

  1. Mostanában nem igazán turiztam, de régebben az egyik barátnőmmel (és akkoriban) lakótársammal sokat jártunk egy olyan turiba, ahol minden darab 300 Ft volt. Általában nem viselésre szánt darabokat vettünk itt, hanem alapanyagot DIY-oláshoz: pl. egy különlegesebb díszpárnahuzatból így lett kis terítőm az éjjeli szekrényre.

    VálaszTörlés
  2. Milyen szép felsőket vettél, főleg a tavaszi virágos és az első nagyon tetszik. Nekem most egy bőrdzseki kell jó áron illetve, szerintem egy fekete kistáska, kisebb kimozdulásokhoz, mondjuk sétára, mert a régi darabom mindkét kategóriából igen elnyűtt. :)

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Szép felsők! Előlem általában mindig elviszik a legjobb dabaokat :/ Ez az én szerencsém :/

    VálaszTörlés