Üzemeltető: Blogger.

Lakásdekor szerzemények


Lassan kezd kialakulni a kis kuckónk, egyre otthonosabbá válik. Szépen lassan rendezgettük be, és mostanra a nagy bútorok megvannak, kezdhetünk a részleteknek nagyobb figyelmet szentelni. Hétvégén úgy indultunk az Ikéába, hogy egy-két dolgot veszünk majd, hát egy "picit" több lett, még több mint máskor. De ki tud csak egy-két dologgal kisétálni az Ikéából?! Gondoltam a szombati OBI-s szerzeményekkel együtt megmutatom egy bejegyzésben és egy videóban is őket. 

Eléggé szerteágazó dolgokat vettünk, szinte minden helyiségbe valamit. A gyönyörű kék-fehér-narancssárga tálat kulcstartónak választottam az előszobaszekrényre, az aranyszínű képkeretet az új polcunkra, bár még nem tudom milyen kép kerül majd bele. Szintén a polcra vettünk irattartókat, szám szerint három darabot. Kartonpapírból vannak, de mégis nagyon masszívak, és kifejezetten tetszik a mintájuk. Ágyneműhuzatot, párnahuzatot és függönyt vásároltunk még, mind a három nagyon jó árban volt. A függöny már fel is került, csodásan illik a szobához, ahol eddig is a fehér és kék szín uralkodott a szürke mellett.





Kevésbé érdekes, bár ugyanolyan lelkesedéssel vásárolok a konyhába is eszközöket, mint minden más dekort. Egy hármas fémdobozszettet vettünk cukornak, lisztnek és rizsnek, egy műanyag vágódeszkát, fehér zöld négyes konyharuhaszettet és fakanalakat. 


Aki Instagram-on követ (@bsfnora), már rájöhetett, hogy mennyire imádom a növényeket, virágokat. Egyre több zöld van a lakásunkban, aminek nagyon örülök. Kaptam anyától pár növényt és kaktusz, mellette pedig főként az OBI-ban szoktunk szobanövényeket vásárolni. Még márciusban vettünk kis bébi növénykéket, most láthatjátok mekkorára megnőttek már, kellett nekik új cserép. Az alap barna cserepeket ezekre a szép vajszínűekre cseréltük, szintén az OBI-ból. A sárkányfa az Ikeából van, 365 Ft-ért muszáj volt egyet elhoznunk!



Már a második kis kaktuszos válogatásom rakom össze. A nagyobb kaktuszok szintén anyától vannak, melléjük választottam egy-egy apróbb kaktuszt és pozsgás növényeket az OBI-ban, illetve a legszélső jobbat Spanyolországból, az előző bejegyzésben mutatott botanikus kertből hoztuk. A fehér kerámia tál az OBI-ból van, több méretben is kapható.


Ti miket vettetek mostanság? Szeretitek a növényeket a lakásban? Hol szoktatok lakásdekort, növényeket vásárolni?

3 megjegyzés

  1. Szuper dolgokat vettél. :)

    Én nagyon szeretem a Kik-et és a Pepco-t is meg Jysk-öt. Ikea szerencsére nincs a közelben, ha lenne már a híd alatt dekorálnék szerintem. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D

      Nekem a pepco eddig kimaradt, de múltkor a kezembe akadt egy újság... Csekkolnom kéne hol van legközelebb :D

      Törlés