Üzemeltető: Blogger.

FOTD - Lumiere


Régen készítettem már ennyire teljes sminket, nyáron ez tőlem igazán ritka. Most azonban kedvem támadt sminkelgetni, előkerült az alapozó, púder, szemhéjpúderek és highlighter is a szokásos termékek mellé. Videózás előtt gyorsan lőttem pár képet róla, most ezeket láthatjátok.

Várom az őszt, hogy napi szinten előkerüljön a Bourjois Healthy Mix alapozóm, mert most ismét rá kellett jönnöm, hogy imádom. Jó a fedése, de mégis kellemes viselet az arcon. Korrektort alig használtam, a szemem alá már nem is, csak a pattanásokra ütögettem fel a szokásos Catrice Camouflage korrektort. Itt-ott még így is átsejlenek, de nem akartam túl vastag rétegben felkenni sem az alapozót, sem a korrektort. Az orcáimra az Avon Luxe Rose Aurora csillámló púder (teszt) került, egy kicsit több rétegben is, fölé pedig az MUA Undressed szemhéjpúder palettám 2-es árnyalata highlighterként. Ha használok highlightert általában ennél visszafogottabban, de most kísérletezni volt kedvem.



A szemöldökömre a Miss Sporty Studio Eyebrow Kit-et (teszt) használtam, sőt a krémes állagú részét tettem a mélyítővonalba is felvittem, amit az MUA paletta matt sötétbarnájával dolgoztam el, így mélyebb és tartósabb színt kaptam. A mozgószemhéjra az MUA paletta 1-es árnyalata került. A szemsmink megkoronázása pedig egyértelműen a tusvonal a szokásos L'Oreal Super Liner So Couture filces tusával. Az ajkaimom élesben láthatjátok a Colourpop Lippie Stix Lumiere (teszt) árnyalatát.



Hogy tetszik a smink? Ti mennyire sminkeltek nyáron?

3 megjegyzés