Üzemeltető: Blogger.

Maybelline Facestudio Master Blush - 90 Coral Fever


Sosem rajongtam a pirosítókért, nincs is sok darab a birtokomban, pont ezért nem gondoltam volna, hogy ennyire beleszeretek a Maybelline Facestudio pirosítójába. Mióta megvettem, konkrétan nincs nap, hogy ne használnám, számomra a tökéletes mindennapi szín a Coral Fever árnyalata.

Ha jól emlékszem tavasz elején jött ki a Maybelline az új pirosítóival, összesen négy árnyalattal. Engem a csomagolásuk egyből megfogott ezzel a modern kinézettel, mint korábban már említettem valahogy számomra olyan IT-s beütésük van. Tesztet nagyon nem olvastam róluk, de gondoltam Glamour-napokon fél áron vannak, próbáljuk ki milyenek. Visszatérve még egy kicsit a csomagolásra, egy picit tartok tőle, hogy egyszer letöröm a tetejét, nem tűnik annyira biztosnak. Lehetne egy kissé erősebb műanyagból maga az egész csomagolás, arról nem is beszélve milyen jól működhetne és még elegánsabban nézne ki mondjuk fémből. 

A Sleek Nars Orgasm dupe pirosító nagy kedvencem, rajta kívül csillámos pirosítóm eddig nem is volt, de már régóta szerettem volna egy barackos arany csillámokkal teli darabot, és a Coral Fever pont ilyen. Tudom a neve korall, szerintem inkább barack, nagyon-nagyon nagy jóindulattal korall. Nem erősen pigmentált, de rétegezhető, én két rétegben szoktam például felvinni reggelente, ezzel látható viszont még nagyon természetes, egészséges orcákat varázsol. Sikerült már párszor többet felvinni, mint szerettem volna, de egy-két satírozás a púderecsettel és ismét tökéletes. Rossz tulajdonsága, hogy porzik, ez nagyon meg is látszik a fekete csomagoláson, viszont ami nálam nagyon sokat ér, hogy baromi tartós. Késő délután még látni szoktam és nem csupán nyomait, hanem szinte mint teljes egészében, mint amilyen reggel volt.

Fotózni nagyon nehéz, ezt el kell ismerni, korrigálni is kellett egy picit a lenti képen, hogy valamennyire valósághű legyen, de azt tanácsolnám, hogy nézzétek meg a boltban. Sminket készítek vele majd valamikor, de hogy azokon a képeken mi látszik belőle majd, azt nem tudom.


Hogy tetszik ez az árnyalat? Mit gondoltok a Maybelline új pirosítóiról?

2 megjegyzés

  1. Nagyon tetszenek ezek az új pirosítók. :) És várom vele a sminket. ;)

    VálaszTörlés
  2. I loved this post, you have friends, be happy and still enjoy some alone time!

    VálaszTörlés