Üzemeltető: Blogger.

Inspirációs képválogatás | Január


Az év eleji bejegyzésben említettem, hogy rákattantam a Pinterest-re, emiatt várhatóak inspirációs képválogatások a blogon nagyjából havi rendszerességgel, és íme itt is az első ilyen bejegyzés. Szorgosan tűzdeltem a képeim a táblákra, majd igyekeztem szortírozni belőlük, és hasonló hangulatú vagy épp stílusú képeket összemontírozni. 

Általában hasonló lesz a struktúra, ami egyébként a nagyjából Pinterest tábláim követi, lesznek inspirációs képek a divat, köröm, haj, smink, otthon, növény, esküvő, étel és ital, utazás kategóriákban. Ha a Pinterest-emre felnéztek, láthatjátok, hogy a 'Place' nevű mappám telis-tele van mesés mediterrán helyekkel, de ezekre majd csak később kerül sor, igyekszem arra figyelni, hogy a képek hangulata az adott hónaphoz passzoljon.

Ami a divatot jelenti, télen bűntudat nélkül hordhatjuk a feketét és a szürkét minden mennyiségben, és ezt imádom! A körmöknél is szürkés manikűröket válogattam össze, amik csillámos lakkal vannak feldobva. Sminkben az arany feketével párosítva csodás műszempillával alkalmakra, vagy buliba, hétköznapokra pedig matt barna tus vonallal és nélkül lett nyerő.



Lakberendezésben imádom a letisztult, szinte minden fehér stílust, ezt a képek is tükrözik. Ha egyszer lesz egy házam, akkor nagyon szeretnék majd egy tágasabb gardróbot, mint mondjuk az első képen. A cipőket is nagyon szívesen elfogadnám róla, na meg a jobb oldali kép parfümjeit is. Egyelőre nincs túl sok növényünk a lakásban, bár kaktuszaink pont vannak. A cserepüket kell egyedül izgalmasabbá tenni, vagy csak egyszerűen le kéne cserélnem fehérre, vagy valami pasztell árnyalatra, esetleg egy nagyobb tálba egybe ültetni három-négyfélét Talán fura lehet ez a kategória, de imádom a növényeket, így miért is ne lehetne minden havi inspirációs posztban pár virágos kép. Tudjátok aki a virágot szereti...


Esküvő... nem nem vagyok még csak eljegyezve sem, de imádok esküvős képeket nézegetni, és már eddig is gyűjtögettem a legjobb ötleteket, legszebb ruhákat, dekort, csokrot. Ez a kis szenvedélyem is kapott egy kis helyet az inspirációs bejegyzésben. 


Imádok enni, és a Pinterest-en annyi gusztusos étel van, amit legszívesebben azonnal kipróbálnék. Sokszor nincs ötletem, hogy mi újdonságot főzzek, de ha megnézem a kitűzött képeim, akkor az lesz a probléma, hogy a bőség zavarában alig tudok dönteni. Ami az ételeket és italokat illeti, arra gondoltam, úgy lesz igazán hasznos, ha linkelem egyből nektek a receptjüket. A heti menü citromos csirke, fokhagymás parmezános sült burgonya, és karamellás almás sangria.


Hogy tetszett ez a válogatás? Melyik képek a kedvenceitek? Szívesen látnátok még valami kategóriát?

4 megjegyzés

  1. Olyan parmezános krumplit gyakran csinálok, csak én édesburival. :)
    A kalapos szett nálam is szerepelt nemrég válogatásban, olyan sikkes. :) Az a flitteres naci pedig egy csoda.
    A kaktuszokat évek óta imádom és egy időben gyűjtöttem is, most csak három van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezaz édesburgonyás ötlet szuper. A kalapos képet pont nem láttam nálad, viszont majdnem bekerült egy téli tavas havas tájas kép, ami nálad is volt, csak aztán végül nem illett sehová, és máshogy rendeztem a képeket :D

      Törlés
  2. Nagyon, szuper válogatás lett!!!!! :)

    VálaszTörlés