Üzemeltető: Blogger.

Yves Rocher téli illatok!


Amikor megláttam az Yves Rocher limitált karácsonyi illatait, egyből az jutott eszembe, hogy ezeket meg kell szagolnom élőben is, annyira jól illatúnak tűnnek már csak leírva is: kandírozott narancs és fajéj, kandírozott narancs és mandula, aranyalma, és fűszeres vanília. 


Ha jól számoltam összesen 21 termék kapható, köztük tusfürdők, tusfürdő olaj, fürdőtabletta, testápolók, kézmosók, ajakápolók, valamint egy EDT. A csomagolásuk nekem különösen tetszik, nagyon szépre sikerültek, már egyrészt emiatt csodás ajándékok lehetnek karácsonyra.

Mikor megláttam az illatokat, azt gondoltam a legjobban a kandírozott narancs és mandula illatú termékek lesznek a kedvenceim, ugyanis imádom a mandulát, a marcipánt, arra számítottam, hogy egy édeskés marcipános kissé narancsos illatot kaptak a termékek. Sajnos csalódnom kellett, az illat sokkal visszafogottabb, visszafogottan narancsos és kicsit érződik csak ki a mandula. Nem tudom termékenként ez változik-e valamennyit, de a kézkrém illata amit próbáltam minden esetre ilyen. Nem mondom, hogy rossz, de örültem volna, ha dominánsabb a mandula. A kézkrém táskám lakója lett, télen szinte biztos, hogy elhasználom majd, mert könnyed, gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros érzést maga után, de szépen hidratálja a kezeim. 


Flakonban az aranyalma és fűszeres vanília illatok versenyeznek az első helyért. Az aranyalma tiszta alma illat, talán egy pici cideres beütéssel, a fűszeres vanília pedig egy fásabb vanília illat, a sok tömény édes vaníliaillat után felüdülés. Mindkettőből fürdőterméket próbáltam ki, a vaníliás egy hab- és tusfürdő, az almás tusfürdő. Fürdés után sajnos az illatuk nem érezhető a bőrünkön, ezért kár. A vaníliás habfürdő is, így használva jól habzik, és intenzívebben érezhetjük az illatot. Én megfordítottam volna a csomagolásokat, és inkább a nagyobba töltök hab- és tusfürdőt. 



Az utolsó illat, a kandírozott narancs és fahéj volt a legnagyobb meglepetés számomra. A flakonból szagolva az illat kellemes, de nem tűnt kiemelkedőnek a többi mellett. Aztán  mikor a testápolót a karomra kentem... mennyei, az összes közül a legjobb, sőt az általam eddig használt testápolók közül a legjobb illatú! Kellően édeskés, nagyon jól érződik a narancs, amit a fahéj megfűszerez. Azért szoktam minden nap használni, hogy érezhessem az illatát, ez pedig a bőrömnek is jó, mert így nem szárad ki. A testápolóban csillámok is találhatók, elsőre meglepődtem mennyi, és hogy ezek mennyire látszanak a bőrön.



Szagoltátok az illatokat, ha igen melyik tetszett legjobban, ha nem melyikre lennétek a legkíváncsibbak?

4 megjegyzés

  1. Ójaj, nem tudtam az új illatoknak én sem ellenállni. 2 tusfürdőt vettem, az egyik a narancsos-mandulás a másik pedig a narancsos vaníliás. Sajnos a testápolójukkal egyszer befürödtem, azóta azoktól egy kicsit tartok :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A narancsos-mandulás tusfürdőben erősebb a mandulaillat?

      Törlés
  2. Nekem a kandírozott narancs és fahéj tetszett messze a legjobban *-*

    VálaszTörlés