Üzemeltető: Blogger.

Szeptemberi kedvencek


A mostani szeptemberi kedvences válogatás akár az őszi kedvenc sminktermékeim is jelenthetné, akkor talán akkor egy kicsit több dolog került volna ide, de a most mutatott termékeket imádom és az őszi reggeleken legtöbbször eddig értük nyúltam. Október és november végén aztán láthatjátok majd a többi, újabb őszi kedvenceim.

Arc tekintetében egyelőre általában csak korrektort használok, úgy vettem észre, hogy tél felé közeledve kerül jobban elő nálam az alapozó. A Catrice Camouflage korrektort már annyiszor mutattam, hogy most már nem tettem a havi kedvencek közé, mellette megjelent azonban egy új kedvenc a Miss Sporty SoMatte stick korrektora. Nemrég írtam a Miss Sporty újdonságairól, köztük erről a korrektorról is, már ott is említettem, hogy azért imádom, mert barackos tónusával remekül elfedi a sötét szem alatti karikákat.

Pirosítóhoz vagy bronzosítóhoz is gyakran nyúlok reggelente, és mostanában többször is magammal vittem őket. Hozzájuk egy apró kompakt ecsetet szoktam pakolni az Avontól, ami utazáshoz is ideális.

A szemöldökeimre egy régebben vásárolt terméket vettem elő újra és újra, méghozzá a Catrice Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel-t. Nagyon jól formázza  a szemöldökszálakat, és formában tartja őket nap végéig.

Három Pupa termék is a kedvencem volt ebben a hónapban, sőt mióta megvannak. A Diva's Lashes szempillaspirál csodásan dús szempillákat eredményez, a fekete szemceruza a legjobb, amit valaha használtam, a krémes festéket pedig hetekig nem tudtam nem elővenni miután megvettem. Elsőről és utolsóról már írtam részletesebb tesztes bejegyzést, a ceruzáról még mindenképpen fogok.


Két rúzst válogattam be a szeptemberi kedvencek közé. Az első egy csodálatos narancsos tónusú barna, a Wet n Wild Sand Storm árnyalata. Egy picit szárít, így alá kell hidratálni, de hosszan tartó és egyenletesen kopik. A másik egy Catrice Ultimate Colour rúzs,  frappáns neve a 160 Tell Me a Berry-Tale. Sajnos már nincs a szortimentben, de remélem találok majd valami utánpótlást, ugyanis gyönyörű lilás burgundi színe van, amire épp rákattantam. 


Szemsminknél is a bogyós színekhez nyúltam legtöbbször a Sleek Vintage Romance palettából. Ugyanebből a palettából imádom az arany, rose gold és bronz árnyalatot is. Nagyon kellemes a textúrájuk, nem poroznak és hihetetlen jól pigmentáltak. 



Nektek mik voltak a kedvenceitek szeptemberben?
Milyen színeket használtok ősszel?

2 megjegyzés

  1. A Vintage Romance paletta nekem is nagy kedvencem, ősszel előszeretettel használom, bár én inkább a burgundis színeiért nyúlok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem azokhoz merészebben kell felkelnem, de azok is csodásak!

      Törlés