Üzemeltető: Blogger.

FOTD - My lips are on fire


A tegnapi bejegyzésben ígértem egy sminket a matt vörös rúzzsal, ma már el is hoztam nektek. Alapozó helyett csak korrektort és púdert használtam, előbbi a mindig is istenített Catrice Camouflage korrektor, utóbbi pedig a Rimmel multifunkciós púder alapozója, amelyről itt olvashattatok tesztet.

A szemsmink elkészítéséhez az Urban Decay Naked3 és az MUA Undressed palettákkal készült. A szemöldökömre az MUA Undressed paletta két matt barnáját használtam. A teljes szemhéjamra a Naked Strange, a szempillatövekhez alul és felül a Factory, a mélyítővonalba pedig a Limit nevű árnyalata került. A belső szemzughoz ismét elővettem az Undressed palettát, belőle is a 2-es árnyalatot. Egy vékonyka tusvonalat is húztam a L'oreal So Couture Super Liner filces tussal. Megkoronázásként a szempilláimra pedig az Yves Rocher Sexy Pulp Ultra Volume spirált használtam.






Szeretitek a matt rúzsokat?
Hogy tetszik a smink?

7 megjegyzés

  1. Nagyon szép smink! Én szeretem a matt rúzsokat! :)

    VálaszTörlés
  2. Kifejezetten szeretem a matt rúzsokat, elsősorban a tartósságuk miatt. Nyáron én is a hasonlóan visszafogott szemsminkeket részesítem előnyben, és ezeket egy vidám, élénk, nyárias rúzzsal szeretem feldobni. Ez a szín pedig kifejezetten jól áll Neked! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Melyik márkáktól vannak matt rúzsaid?

      Törlés
    2. Az essence-től van egy nude árnyalatú, és természetesen a Rimmeltől vannak még matt rúzsaim. :) Nagyon szeretem ezt a márkát, ár/érték arányban verhetetlen (drogériás viszonylatban mindenképp), és nem csak a rúzsaikkal, hanem egyéb termékeikkel (pl. körömlakkok, púderek) is nagyon elégedett vagyok.

      Törlés