Üzemeltető: Blogger.

Spring & Glamour Wishlist

Mint mindig most is összegyűjtöttem, hogy mikkel szeretném frissíteni a gardróbom tavasszal és így miket szeretnék venni a Glamour-napokon. Ezekre kerestem különböző alternatívákat, már amennyire a különböző boltok netes felülete engedte. Egyelőre csak a ruhákat, kiegészítőket gyűjtöttem össze, azt hogy milyen sminktermékre, krémekre vagy hajápolási termékekre van szükségem még nem írtam össze, de valószínűleg majd ezeket is láthatjátok egy bejegyzésben.

Mikre van szükségem?
1. Szeretnék egy nagyobb hétköznapi, pakolós, "minden belefér" táskát.  A barna, nude és világosabb árnyalatokat nézegettem leginkább.

2. Nem vagyok az a nagy balerinás, de egy fekete, barna vagy nude úgy gondolom alapdarabnak számít, hiszen szinte mindenhez passzolnak. Nézegettem még a tengerészkék darabokat, amik szintén nagyon tetszenek és szerencsére elég sok boltban fellelhetőek idén tavasszal.

3. Zártabb, vízálló tavaszi cipőre is szükségem van, de őszintén szólva nem igazán találtam olyat, ami tetszene, még a boltokat járva sem.

4. Az alapdarab felsők mindig jól jönnek, egy szürke és csíkos pólót választottam ki a H&M kínálatából, illetve egyszerű top-okat. Utóbbiak szinte minden boltban fellelhetők, a szekrényemben C&A-s és Takkos darabok vannak még, igazából majd akkor döntöm el hogy honnan szerzek be újakat, mert a színek sokszor azonosak, csakúgy mint az árak.

5. A kicsit magasabb derekú jeggings-em már elég kopott és le kéne cserélni, egy új magasderekú farmerre/ jeggingsre. Alakomból kifolyólag főleg a sötét árnyalatok jöhetnek szóba. 

6. Elkezdtem futni és igyekszem egyre többet sportolni, ezért úgy gondolom itt az idejebeszerezni egy sportmelltartót.

7. Elszakadt néhány övem az utóbbi időben, így nem maradt fekete, vékony derékövem, ezt mindenképp szeretném pótolni.

Miket szeretnék?
1. Egy színes, kényelmesebb magassarkú is a kívánságlistámon van. Ennek megfelelőt eddig csak az F&F-nél láttam, de majd még nyitott szemmel járok.

2. Nem nagyon kellene idén fürdőruhát vennem, mert van 3-4 hordható darabom, de ez a H&M virágos fürdőruha egyszerűen gyönyörű, fel kell próbálnom mindenképp!

3. Az alapdarab felsők mellett pár izgalmasabb darab is jöhet, ilyen például a madármintás hosszú ujjú felső vagy a virágmintás top.

4. A téli cuki F&F zoknik után a lennti szettbe is beleszerettem. A virágos és az őzikés - nyuszis - baris irtó aranyos!

5. Szintén úgy vagyok a napszemüvegekkel, mint a fürdőruhákkal, van már pár, de sosem elég. Tavalyhoz hasonlóan most is egy cicás alakú darabot szeretnék.



Ti miket szeretnétek venni?

4 megjegyzés

  1. Több dolog is van, ami nálam is szerepel a listámon. :) Basic felső, sportmelltartó, balerina cipő. :) Klassz lista, nagyon tetszik az ízlésed, ritkán látok ennyire jól összeszedett bejegyzést ilyen témában. :) Látszik, hogy tudatos választás áll mögötte. :) Átgondolt és praktikus, de mégis stílusos. :)

    VálaszTörlés
  2. Sok minden tetszik a kívánságlistádról, a fürdőruha tényleg nagyon szép, a törpe magassarkú is tetszik, különösen az árnyalata. Táskákból pedig nagyon jó tippeket adtál, kettő is tetszik innen :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is hasonló a listám :) A fürdőruhával az a baj, mint a kabátokkal, mindig van belőlük elég, megfogadom, hogy idén már tényleg nem kell új, de akkor meglátok egy szebb és jobb darabot...:)

    VálaszTörlés