Üzemeltető: Blogger.

#10 OOTD - Red Riding Hood

Hétvégén felavattam a leárazásokon vásárolt Mango ruhám egy outfit fotózás keretein belül. Bár a hó felénk csak csütörtök este esett és maradt meg, péntekre ennek már nyoma sem volt, így sajnos az általam már várt havas outfit fotózás elmaradt, de így is imádom a készült képeket.

A piros ruha mellé csupa fekete ruhadarabokat társítottam, az F&F szőrös kardigánom, amit sajnos a barátom ki nem állhat, pedig én imádom, mert olyan meleg, puha és kényelmes és legszívesebben több színben is beszereznék, fekete harisnyát és cipőt.  A ruha csodás hátkivágása sajnos most és amíg hideg idő van nem tud érvényesülni, de szerintem pont ezért egy melegebb tavaszi vagy majd nyári outfitben találkozhattok majd még vele. A kiegészítőket nem vittem túlzásba, a szintén most vásárolt arany Six ujjpercgyűrű szett 2 darabját választottam ki. 





Ruha - Mango
Szőrös kardigán - F&F
Harisnya - Tezenis
Cipő - CCC
Ujjpercgyűrűk - Six (C&A)

Hogy tetszik?


5 megjegyzés

  1. Minden passzol mindenhez, te pedig gyönyörű vagy! ❤️ Nekem még pont sikerült elkapnom múltkor egy havas hátteret egy outfithez , de azóta sajnos nálunk is elolvadt...:(

    VálaszTörlés
  2. Nálunk még van egy kis hó, de ezek a képek olyan jók! Szerintem nem kell ide hó, nagyon tetszik az út a háttérben, tök jó passzol a ruhával! Nagyon aranyos az outfit, az utolsó kép valami tökéletes!
    puszik

    VálaszTörlés
  3. nem értem, miért nem szereti barátod a szőrös kardigánt, annyira szuper pedig :) én is ugyanezt vettem meg, de egy fehéret is elfogadnék :$

    VálaszTörlés