Üzemeltető: Blogger.

Hónap kedvencei - Január


A január a vizsgaidőszaknak köszönhetően nem telt valami gyorsan, persze miután végeztem és volt egy hetem, amikor csak dolgoznom kellett, röpült az idő. Sok új kedvencem nem született ebben a hónapban, mert egyrészt nem használtam sok terméket, másrészt inkább a jól beváltakat vettem elő mindig. Azért akad néhány újdonság, ami kedvencem lett és így meg tudok mutatni, illetve hoztam már régebben is mutatott, említett termékeket. 


Az Essence Lash Princess szempillaspirálját ha jól emlékszem január 2-án vásároltam, azóta "le sem tudom tenni". Eddig is láttam képek alapján mit tud, és sejtettem nem véletlen áradozik róla mindenki, de végre én is megtapasztalhattam, hogy mennyire csodás. Ár-érték arányban az egyik, ha nem a legjobb. Egy külön bejegyzést szeretnék majd neki szentelni, így most csak pár szóban jellemezném. Szép dús, hosszú pillákat lehet vele elérni, anélkül, hogy túlzottan összetapasztaná a szempilláink.

A következő kedvencem a Catrice Long Lasting Brow Definer toll volt, amivel pillanatok alatt reggelenként megigazítottam a szemöldököm. Szépen lehet vele imitálni a szemöldökszálakat, így természetes eredményt kapunk, ami ráadásul egész nap tart.


Sikerült január közepén hófehérkeként rákattannom a bronzosítóra. Az Alverde duo bronzosítóját nehéz eltúlozni, még a jelenlegi világos bőrömön is jól mutat és természetes összetevőket tartalmaz, ami plusz pont neki. Egyetlen problémám vele a tartóssága. 

A szemeim sminkelése nagyjából a sminkeléseim 95 százalékában kimerült a Makeup Revolution Illuminate árnyalatának a belső szemzugomba való felvitelében, ezt pedig nem mással, mint a Sigma E55-ös ecsetével tettem szinte mindig. Nagyon szeretem ezt a MR monot, mert gyönyörű világos pezsgőszíne van és tartós. 


A hónapban minimum két hetet az OPI volt a körmeimen, ráadásul csak két festéssel, ebből is láthatjátok mennyire tartós. Manikűrt is láthattatok vele a hónapban, méghozzá egy galaxisosat, ez is igazán nagy kedvencem lett, biztos gyakran készítem majd el.

Egy kiegészítőt is beválogattam, egy kristálykarkötőt nagyon aranyos szalagmasnival. Szerintem mindenhez passzol, nagyon csajos és bájos. A megvétele óta gondolkozom egy hasonló lilán vagy kéken.


Nektek mik voltak a kedvenceitek a hónapban?

1 megjegyzés

  1. Remek bejegyzés Nóri! :) Úgy tűnik januárban mindenki a jól bevált termékek után nyúlt. :D Nekem sem lett annyi kedvencem mert ez a hónap tényleg nagyon gyors volt. :)

    VálaszTörlés