Üzemeltető: Blogger.

Májusi szerzemények

Ebben a hónapban sikerült pár nagyon szuper termékekre  rátalálnom. Mikor elindultam vásárolni termékeket a nyereményjáték, nem tudtam megállni pár terméknél, hogy ne landoljon a kosaramban. Egyrészt, mert  tényleg hasznos és szükségen volt rá, mert az előző elfogyott, másrészt mert éppen remek akció vonatkozott rá, amit nem lehetett nem kihasználni. Aztán itt volt a szülinapom is, amire megleptem magam egy régi álomtermékkel, szerencsére ezt is pont akciósan, kedvezőbb áron, mint máskor megvenni. Ezeket, illetve a videó végén a nyereményjátékban megnyerhető termékekkel mutatom most meg.



Urban Decay Naked 3 paletta:
Már nagyon régóta vágytam az egyik Naked palettára és végre megszereztem. Sokáig gondolkodtam, melyiket vegyem meg, végül mivel több blogon is a melegebb tónusú bőrszínhez a Naked 3-at ajánlották, rá esett a választásom.. A tökéletes ajándék volt magamnak születésnapra! Egyszerűen imádom, a tökéletes paletta! Azóta minden nap ezt használom és nagyon szép változatos sminkeket lehet vele készíteni. Tesztet nem tudom még hozok-e róla, de sminkeket biztos láthattok majd, talán már holnap. Sőt a Hófehérkés sminkem már ezzel a palettával készítettem el.

Rimmel Stay Matte púder: 
Eddig nem igazán kedveltem a púdereket, de most már értem miért, mert nem jókat használtam. Azonban a Rimmel Stay Matte púdere maga a tökély, nyárra alapdarab a sminkkészletemben. A 001-es Transparent árnyalatban vettem meg, mert így nem kellett azzal szórakoznom, hogy kitaláljam teszter nélkül, melyik, ami a bőrszínemmel megegyezik, ráadásul nem is kell félretennem egy hónap múlva, mikor várhatóan barnább leszek. Nagyon jól mattít, mindezt úgy teszi, hogy nem lesz természetellenes. Egy reggeli és egy nap közbeni használat elég az egész napos mattság eléréséhez. 



Isana fényvédős ajakápoló:
Nem volt még fényvédős ajakápolóm, de nyárra szerintem jó, ha van együnk. Önmagában, mikor nincs semmi az ajkaimon és rúzsok alá is használni fogom. Nyaralásra is biztosan ezt viszem majd magammal.

Isana mandulás körömlakklemosó:
A tegnapi, elfogyott termékes bejegyzésben láthattátok, újra is vettem még mielőtt elfogyott volna, mert szerencsésen belefutottam az akciójába a Rossman-ban és egyből meg is vettem. 

Balea szárazsampon
Eddig szárazsampon helyett hintőport használtam, ami nagyon jól ellátta ugyanazt a feladatot, most, hogy kifogyott azonban szerettem volna már egyet kipróbálni, a választásom a Balea termékére esett, mert olcsó volt és eddig Balea hajra való termékben nem csalódtam.

Rimmel 60 seconds körömlakk 430 Coralicious:
Ha egész életemben egy lakkal lehetne csak kifestve a körmöm, ezt választanám! A lehető legnagyobb telitalálat. Igazi gyönyörű korall színével szerintem egész nyáron favorit lesz.

Rimmel Pro Salon 402 Uban Purple:
Ezt a lakkot nem én vettem ugyan, hanem kaptam, de gondoltam ide teszem. Még nem próbáltam ki, de az üvegen keresztül nagyon tetszik a színe, bár szerintem ősszel fogom igazán sokat hordani.



A nyereményjátékot a következő bejegyzésben láthatjátok, ott is kell jelentkezni rá, vagy a videó alatt. 

Mostanában tehát igazán remek termékeket sikerült vennem, biztos vagyok benne, hogy majd minddel találkozhattok még bejegyzésekben, videókban. Ha valamiről részletes tesztet szeretnétek, a körömlakkok kivételével, mert azokról biztos lesz, írjátok meg és  - persze csak ha van kedvetek - meséljétek el Ti miket vettetek mostanában. 
Puszi
Nóri

7 megjegyzés

  1. Már a youtubeon írtam a videó alá, de írok ide is, de most ide direkt mást :D
    Annyira jó a bakis rész a végén: hővédős ajakápoló :D Szeretem a szerzeményes videóidat, annyira jó cuccokat szoktál venni!
    Más téma: Amikor rendeltél az iherbről, akkor kb. mennyi idő múlva jött meg a csomag? Rendeltem kb. másfél hete, de fogalmam sincs, hogy mikorra kellene megérkeznie.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom honnan jött, de lehet kéne védetni a hővédős ajakápolót, mert manapság már annyi mindent kitalálnak, egyszer lehet sorra kerül :D :D Olyan 2-2,5 hét alatt érkezett meg, szerintem nemsokára megkapod :))

      Törlés
  2. Jujj, imádom a Naked 3-at, használd egészséggel!:))
    A Balea szárazsamponra kíváncsi vagyok, majd írsz róla hogy milyen?
    Az ajakápolónak nincs fura íze? Nekem mindegyik fényvédőssel az a bajom, hogy rossz az ízük, szerintem a fényvédő miatt. De lehet, hogy csak hülye vagyok:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még tesztelgetem pár hétig, aztán írok majd a száraz samponról :) A te kedvedért lenyaltam a számról, hogy milyen íze van :D Nem tudom neked mi az a rossz íz, minimálisan van olyan naptej/ visszafogott illatú arckrém íze. :D :D Én nem mondanám rossznak, de nem egy epres ajakápoló az biztos :D Olyan 300 Ft körül van, úgyhogy szerintem egy próbát megér.

      Törlés
    2. És mennyire hidratál? :) Lehet én is bepróbálkozok majd vele, amúgy egész jó kis ajakápolói vannak az Isana-nak, régebben próbáltam az olivásat, őt el is fogyasztottam, bár a végére már nem nagyon szerettem az illatát, de szuperül hidratált, most a Hydro-t nyúzom, mert extra durván kiszárad az ajkam, kokrétan nyúzni lehet róla a bőrt, a Hydro nem az igazi, pedig elvileg nagyon kéne működnie, de nem róvom fel neki, mert nem biztos, hogy az ő hibája, sok gyógyszert kellett szednem mostanában és szerintem attól extra durván száraz az szám! :) A fényvédős milyen?

      Törlés
  3. Na, majd vigyázz a szárazsamponnal, mert elég fullasztó élmény a használata. Szó szerint ki kellett menekülnöm a fürdőből levegőt venni, ha ezt használtam. :-D Amúgy pedig gyűjtsünk aláírásokat: TÜKRÖS CSOMAGOLÁST A RIMMEL PÚDERNEK!!!

    VálaszTörlés