Üzemeltető: Blogger.

Kedvenc sminktermékeim egy őszi sminkhez


Reggelente az ablakon kinézve a gesztenyefa színei már jelzik, ősz van. Ha valamit választani kell, amit igazán szeretek az őszben, akkor azok a színek, de nem csupán a természet színei, hanem a divat- és sminktrendekben előtérbe kerülő színek is. A mai bejegyzésben ez utóbbiakról lesz szó, illetve, hogy én milyen sminkeket szeretek viselni ősszel.

Nem fogok hazudni, sokszor reggelente még ősszel is csak korrektort, szempillaspirált és tust használok, de ősszel szívesen viselek egyes napokon pluszban egy barnás vagy egy feltűnőbb őszies rúzst, vöröset vagy burgundit. Egy cicás tussal és egy szuper rúzzsal sosem lehet mellélőni! Nekem ezek a színek állnak legjobban, ha az évszakok szerinti típusfelosztást nézzük, ősz típus vagyok, ilyenkor végre igazán kiélhetem magam.

Ahogy jön a hűvösebb idő, nálam úgy kerülnek elő a szemhéjpúdereim. Sokakkal ellentétben én nem a szürke 50 árnyalatáért vagyok oda, hanem a barna legalább ennyi árnyalatáért. Ezeket a pezsgőszínű highlight árnyalatok mellett, sokszor kombinálom melegebb arany árnyalatokkal is. Sokszor szívesen használok csupán matt árnyalatokat, de ha egy kis extrára vágyom szívesen dobom fel a matt sminkem egy kis arany csillámporral. A harmadik nagy színcsoport, amit előszeretettel kapok elő ősszel, a burgundi, mályva, lila és piszkos rózsaszín árnyalatok. Alább összegyűjtöttem a kedvenc termékeim, melyek nélkülözhetetlenek egy tökéletes őszi smink elkészítésénél nálam. Amelyről már volt bejegyzés, azokról a neveikre kattintva részletesebben is olvashattok!


Kedvenc sminktermékeim egy őszi sminkhez:
1. Paletták - MUA Undressed, Sleek Vintage Rose
2. Tusok - L'Oreal Super Liner So Couture filces tus, Maybelline Gel Eyeliner
3. Barnás rúzsok - Wet 'n wild Spiked with rumAstor Soft Sensational Lipcolour Butter Matte 027 Elegant Nude, ColourPop Lippie Stix Lumiere, ColourPop Ultra Satin Lip Frick 'n frack
4. Burgundi rúzsok - Catrice Ultimate Stay Plum & Base, Catice Ultimate Colour Plum Fiction, ColourPop Lippie Stix LBB, NYC 406 Garnet


Ti milyen sminkeket viseltek ősszel? Melyek a kedvenc őszi árnyalataitok?

2 megjegyzés

  1. Ó, a Vintage Romance nálam is nagy kedvenc így ősz tájékán :)

    VálaszTörlés
  2. Vintage Romance! <3

    Nálad is szégyentelenül kopnak a Colourpop tubusok? oO Az enyémekről már szinte teljesen lejött a felirat és Kami is írta, hogy nála is.

    Remélem egy ilyen őszi sminket élesben is láthatunk majd tőled! ;)

    VálaszTörlés