Üzemeltető: Blogger.

2015


Szóval valami évösszegzőt kellene ide írni, esetleg terveket a jövőre nézve, de annyira nem jönnek most a szavak, ezért gondoltam maradok a számoknál, statisztikáknál, az általában megy. Természetesen a jövőévi terveimbe is beavatlak majd Titeket, mivel azonban az elkövetkező napokban megújul majd a blog külseje (ezen már napok óta dolgozom), és néhány szót az előző váltáshoz hasonlóan írok hozzá, szerintem oda jobban illenek majd a tervek.


Szóval az év számokban:
114 bejegyzés született
Minden hónapban minimum 7, a legtermékenyebb hónapom az augusztus volt 15 bejegyzéssel. Tavaly említettem, hogy szeretnék több körmös és több outfit bejegyzést 2015-re, ez sikerült is, előbbiből 26, köztük  5 Manikűrvadász, utóbbiból pedig 18, pont dupla annyi, mint tavaly.


A legnépszerűbb bejegyzések közé idén is bekerültek a Glamour-naphoz kapcsolódó posztjaim, a kívánságlista, és a szerzemények. Az egyik legnépszerűbb volt még a Tippek bloggereknek bejegyzésem, amelyben a blog kinézetével kapcsolatos tippeket osztottam meg, hasonlót tervezek hamarosan ismét készíteni újabb tippekkel. Outfitek közül az őszi Oversized Sweather volt a legnépszerűbb a kattintásszámok alapján, de úgy vettem észre szeretitek ezeket a bejegyzéseket. Tesztek közül a Miss Sporty újdonságaira sokan voltatok kíváncsiak, és megemlíteném még az ugyan tavalyi Essence Long Lasting matt rúzsok tesztjét, amit több, mint ezren olvastak idén. Kiemelkedő volt még a Back To School Ebay szemle és a Szuvenírek Spanyolországból bejegyzésem.

54 videót készítettem, illetve egy picivel többet, mert kb. 5-6 videót nem tettem közzé vagy újravettem. Sajnos a videózással kapcsolatos terveim kevésbé sikerültek, valahogy év végére megint kétségek közé kerültem, mint tavaly, de már túljutottam és a tavalyi cél továbbra is kitűzve, azaz érdekesebbé tenni a videókat azáltal, hogy nem csak 'leülök a kamera elé és beszélek' típusú videókat készítek. A három legkedveltebb videó változatlanul a Hófehérkés, hajnövesztési tippes és a boyfriend beauty test videóm, 

 -

3852-en vagyunk Instagramon, ez több, mint 3szorosa a tavalyinak. A posztolt 264 képem 64056hihetetlen ez a szám - like-ot kapott. A 9 legkedveltebb képem lenn láthatjátok.

Köszönök szépen mindent!
Remélem 2016-ban is velem tartotok!
BOLDOG ÚJ ÉVET!


4 megjegyzés

  1. Nagyon sikeres évet zárt a blogod, ezt a nyers adatok is jól mutatják. Remélem nekem is sikerül majd hasonlóan fejlődnöm. :) Nagyon szeretem a bejegyzéseidet, mindig igényes tartalmakat teszel közzé (mind a képvilágát, mind az írott részét illetően). Boldog és további sikerekben gazdag új évet kívánok Neked! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a kedves szavakat!
      Neked is Boldog Új Évet, és hajrá a bloggal, néha-néha benézek és szépen fejlődik, jók a bejegyzések is, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy szépen fejlődik majd minden :))

      Törlés
  2. Kedves Nóri!
    Nagyon szép számok ezek, további sok sok videót és bejegyzést a blogra!
    Remélem sikerekben gazdag kellemes éved lesz! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Legyen szuper éved Neked is!

      Törlés