Üzemeltető: Blogger.

NOTD - Lavender


Reggelente, ahogyan munkába megyek, elhaladok több gyönyörű levendulabokor mellett, melyek csodásan illatoznak, ilyenkor mindig elmosolyodom, és picit jobb kedvem lesz, még ha bal lábban keltem is ki az ágyból. Bár nem a legszebb virág, mégis van benne valami, ami miatt sokak kedvence, köztük az enyém is. Nem véletlen, hogy a fejlécen is két szál levendula látható, és lilás a blog kinézete. Tavaly már készült a levenduláról egy bejegyzés, amelyet itt megtaláltok, most ismét ez a növény kerül a középpontba. A múltkori napraforgós manikűr után ugyanis egy levendulásat készítettem. 

A manikűrhöz olyan lakkokat használtam, amelyeket, ha egy ideje olvassátok a blogot, már ismerhettek. A fehér Lovely lakkom aljára érek lassan, így ideje lesz beszerezni egy újabb üvegcsével, a lila lakk a Rimmel 60 seconds kollekció Oh Boy You are so fine árnyalata, ahogyan a szár is egy Rimmel 60 seconds lakk (Bright back at you). A középső ujjamra a fehér lakk fölé a Lovely, sokak által kedvelt, és sajnos sokak által már boltban nem talált téli kollekciós fehér homoklakkja került. A virágok elkészítéséhez felavattam végre a Newdress-ről rendelt (ebben a haul bejegyzésben mutatott) körömfestő ecseteim, amik azt kell hogy mondjam nagyon jók! Az ecset feje kellőképpen kemény, nem hajlik össze-vissza, így nagyon könnyű vele dolgozni.




Szeretitek a levendulát?
Hogy tetszik?

9 megjegyzés

  1. Azta Nóri ez gyönyörű!:O :) Nagyon ügyes vagy. ♥ Én is imádom a levendulát, az egyik kedvencem.

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon szép :) Imádom a levendulát :)

    VálaszTörlés
  3. De szép lett! Imádom a levendulát és ez a manikűr most telitalálat lett nálam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :))
      Ha esetleg H&M-ben jársz, ahol van Home részleg, akkor keresd meg a levendulás gyertyájukat, annyira jó illata van! Múltkor otthagytam, de már bánom, legközelebb megveszem, az biztos :)

      Törlés