Üzemeltető: Blogger.

Miss Sporty újdonságok


A héten alkalmam nyílt megismerkedni és tesztelni a Miss Sporty újdonságait, köztük két Clubbing Color körömlakkot, a Studio Lash The Miaoww look szempillaspirált és filces tust, illetve az Eye millionarire vízálló szemceruzát 004 Winning Purple árnyalatban.

Kezdjük a körömlakkokkal, amik a legjobban belopták magukat a szívembe, olyannyira, hogy biztosan lecsapok még egy-két árnyalatra. Az 5054 korallos piros, és a tegnapi bejegyzésben már mutatott, 5033 égszínkék árnyalatokat kaptam, melyek nyárra pont tökéletesek! Elsőként kiemelnék a száradási időt. Betartja, amit a kupakon hirdet is, kevesebb mint egy perc alatt megszárad a körmökön, ezzel a száradási idővel pedig leverte e Rimmel 60 seconds lakkjait, amelyek szintén nagy kedvenceim (persze nem csak a száradási idő miatt). A kék lakk már egy rétegben teljesen fedett, nem kellett több réteg belőle, a pirosból viszont egy másodikkal lett tökéletes az eredmény. Szerintem mindkettő csodaszép!





Miss Sporty szempillaspirálok közül eddig csak a Studio Lash 3D Volumythic spirált próbáltam, amit velem együtt sokan kedvelnek, így kíváncsi voltam, hogy a The Miaoww look mit tudhat. Szerencsére nem kellett csalódnom, és azt kell, hogy mondjam 899 Ft-ért egy jó kis szempilaspirált kapunk. Nagyon szépen dúsítja a szempillákat, anélkül, hogy nagyon összetapasztaná őket. Szépen íveli is őket, bár ezzel 100%-osan nem vagyok megelégedve, de hozzáteszem az én szempilláimmal nem könnyű, mert kívül eléggé lefelé ívelőek alapból. A keféje szilikonból készült, az egyik oldala dundi, a másik lapos. Plusz pont neki, hogy pont a kellő festékmennyiséget veszi fel!




A végére két gyengébb láncszem maradt. Sajnos sem a szemceruza, ami ráadásul a a csomagolása szerint vízálló, sem pedig a filces tus nem igazán bírta a héten tomboló forróságot. A tus konkrétan az amúgy is kihívást jelentő olajos és rejtett szemhéjamon 15 perc alatt vállalhatatlanul szétfolyt és felkenődött a szemhéjamra. Lehet ősszel, télen majd tudom használni, ha nem csak simán szemhéjpúder nélkül teszem fel, de jelenleg nem igazán. Kár érte, mert egyébként könnyedén szép vékony tusvonalat lehet vele húzni. A szemceruza önmagában szintén nem annyira bírja, viszont egy kis szemhéjpúdert fölé máris nagyon tartóssá teszi. Tökéletes arra, hogy ezzel a csodás levendulalila színnel egy vonással megszínesítsük a hétköznapi sminkjeink.




Próbáltátok már valamelyiket?
Melyik a kedvenc Miss Sporty terméketek?

4 megjegyzés

  1. A napraforgós mani nagyon cuki lett. :)

    VálaszTörlés
  2. Pont az ilyen keféjű spirálok a kedvenceim, eddig a Miss Sportytól a sárgát próbáltam és szerettem. Megkukkintom ezt is, de egyelőre nem hiszem megveszem, mert 3 bontatlan siriálom van itthon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha szereted az ilyen fejűeket, akkor szerintem ez is tetszeni fog. Ismerős a spirálhelyzet, bár nekem pont most fogytak el, úgyhogy lassan jöhet az újabb raktározás :D

      Törlés