Üzemeltető: Blogger.

#18 OOTD - Sunflowers


Ma az első nyári outfitet láthatjátok. Nagy örömömre nagyon meleg van már, én egyszerűen imádom, a napsugarak feltöltenek és ekkor vagyok igazán elememben. A tanulás is sokkal jobban megy, ha kinnt napozás közben teszem, mintha benn a szobában. 



Az outfit főszereplőjét a napraforgós mini overált már régóta nézegettem, de a netes rendelések alkalmával mindig tartok a rövidebb ruhadaraboktól, hogy túl rövidek lesznek, és nem érzem majd magam komfortosan bennük. Miát meg is kérdeztem a hosszáról, és miután megnyugtatott, eldöntöttem, hogy megrendelem nyárra. Alig vártam, hogy megérkezzen és jelentem imádom! Kényelmes, szellős, és az anyaga is kellemes még ebben a hőségben is. Amitől féltem, a hossza is teljesen jó lett, hátul még hosszabb is, mint elöl, így még fesztelenebbül viselem, ráadásul a lábamat - amit kevésbé kedvelek magamon - is a legjobb helyen vágja el, így a combom nyújtja, és vékonyabbnak láttatja, az alakom is szépen kihangsúlyozza. Már több dicséretet is begyűjtöttem ezt viselve. Biztosan sokat fogom hordani nyáron!










Mini overál - Dressin (link)
Magastalpú szandál - Deichmann
Napszemüveg - Reserved
Karlánc - Bornprettystore (link)
Kalap - Wholesalebuying (link)

Szeretitek a mini overálokat?

4 megjegyzés

  1. Csodás az egész szett! Nagyon jól áll! :) A hajad is gyönyörűséges! Egyébként elkezdtél sportolni valamit? Mert sokkal izmosabbnak tűnnek a lábaid mint régebben! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Nem kezdtem el, csak folyton tervben van a sport, de lusti vagyok. Valószínűleg optikailag a magastalpú segít a lábaimon, de lehet az is látszik, hogy mióta vége az egyetemnek nem olyan össze-vissza (időpontban és össze-vissza mindent) eszem, hanem igyekszem figyelni. :)

      Törlés
  2. Jujj, de csini vagy! *-*
    Nekem hasonló, napraforgó mintás szoknyám van, imádom. <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Biztos nagyon csini, ezentúl több figyelmet szentelek ennek a mintának!

      Törlés