Üzemeltető: Blogger.

#15 OOTD - Flowers on my skirt


Szombaton felkaptam a kis fényképezőm és kimentem a kertbe körbefotózni azt a sok szép virágot, ami éppen nyílik. A tulipánokat, babarózsát, orgonát, bangita, vérbolya, japánbirs, vadcitrom, körte és almafa virágát és még azt a jó néhány virágot, amelyet most kihagyok a felsorolásból. A hátsó kertbe is kicsalogatott az isteni illatú ribizli virága, és ekkor tárult a szemem elé, hogy hátul már a mezei virágok is bőszen pompáznak. El is határoztam, hogy itt mindenképpen fotóznunk kell, majd outfitet, mert annyira szép az egész!


Az outfit fő ruhadarabja egyértelműen a csodás virágos midi szoknya, amelybe már első látásra beleszerettem az interneten böngészve találva. Kicsit tartottam tőle, hogy ez a hossz borzalmasan fog állni, és látszik is, hogy igazából nem is annyira a legelőnyösebb számomra, de mivel annyira szép, egyszerűen nem zavar, és szerintem más sem fog a vádlimig eljutni a csodás szoknyának köszönhetően, egy magassarkú vagy magastalpú szandál pedig javít majd még a lábaimon. A szoknya mindent visz, így felsőnek egy egyszerű légies fehér darabot választottam, és mivel hűvösebb nap volt felvettem egy rövid farmerdzsekit.






Felső - CNDirect (link)
Midi szoknya - CNDirect (link)
Farmerdzseki - turi
Táska - Deichmann
Gyűrűk -Six, Ebay (link)
Balerinacipő - H&M 

Hogy tetszik a szoknya és az outfit?
Hordtok midi szoknyát?

8 megjegyzés

  1. Hű az a táska de szép! :)
    A felső és a dzseki nagyon klassz és a szoknya mintája ism de ha elfogadsz egy pici kritikát, szerintem ez a hossz nagyon nem előnyös a számodra, mert sokkal vastagabbnak tűnik benne a vádlid. Ha esetleg ismersz egy varrónőt, én a helyedben felhajtatnám térdig vagy térd fölé érővé. Vagy esetleg ami még segíthet egy kis optikai csalásban, az a magassarkú, ami úgy általában jobb választás a pencil és midi szoknyákhoz.

    De egyébként csini outfit és a fotók hangulata is nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! A táska szuper vétel volt, én is imádom!
      Igen, teljesen jogos, amit írsz és tisztában vagyok vele le is írtam :P Persze tudom, hogy nyilván az ilyen bejegyzésekben a képek a lényegek és kevesen olvasnak. Valószínűleg egy magassarkú segít majd, csak magassarkúban nem akartam ott szórakozni a mezőn, magassarkú szandál meg nem volt nálam. De a varrónő sem rossz ötlet, egy picit kéne csak fentebb varrni. :))

      Törlés
  2. Nagyon csini a szoknya, tetszik az összeállítás! Szép a hajad és körmeid is :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon csinos vagy Nóri :) Imádom a szoknyád :)

    VálaszTörlés
  4. Hűha! Ez az outfit igazán Nóris, tavaszi és csajos! Én is szeretnék egy ilyen szoknyáát! :D
    puszi

    VálaszTörlés
  5. Szia! :)
    Annyira illik hozzád ez az összeállítás,nagyon csinos vagy benne!
    És az a táska..ahhww.. :)

    VálaszTörlés