Üzemeltető: Blogger.

#35 OOTD - In Jardí Botánic Marimutra


Az utolsó nyaralás során készült outfit fotókat a blanes-i található botanikus kertben készítettük el. Tavaly ide már nem jutottunk el, így idén mindenképpen tervben volt, mert azonkívül, hogy imádom a növényeket, anyáék is mesélték, hogy milyen szép volt, mikor több, mint húsz éve ott jártak. A botanikus kert hatalmas területen terül el, egy része közvetlenül a tenger mellett a sziklaszirten húzódik, nagyjából két-három órás program a bejárása. 

Rengeteg növény található a kertben, nagyjából származási hely szerint szétosztva. Van egy esőerdős kiépített - engem maja templomra emlékeztető - rész pálmákkal, különösebb dél-amerikai növényekkel, van egy hatalmas kaktuszkert, millió pálmafajta, bambuszliget, tavirózsák, leanderek és murvafürt bokrok minden mennyiségben. Az outfit fotók mellé a kertben készült képet is kiválogattam nektek.










Ruha - SheIn // Táska - Zoe phobic Ingrid sand // Napszemüveg - Reserved // Szalmakalap -  H&M // Saru - CCC // Karkötő - Görögországból





A kert egyik legjellegzetesebb része a sziklaszirten épített görög stílusú kis kápolna. Fehér és barna színeivel istenien mutat a növények adta zöldek és a tenger adta kék színek között.



Hogy tetszettek a képek? Itthon jártatok már valamelyik arborétumban/botanikus kertben?

2 megjegyzés

  1. Gyönyörűek a képek Nóra, mint mindig! :) És a hely is csodaszép.

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés